La producció de formatges és el tema central del nou Dossier Tècnic
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha editat el Dossier Tècnic número 42, dedicat a "La producció de formatges a Catalunya".
Portada del Dossier Tècnic núm. 42. Font: DAR.
Aquest Dossier Tècnic, ens dóna a conèixer i ens informa sobre:
- La producció de llet per elaborar formatges.
- La tecnologia d'elaboració de formatges.
- La higiene en la producció de formatges i la Guia de Pràctiques Correctes d'Higiene (GPCH).
- La comercialització dels formatges catalans.
- Formació contínua per al sector formatger.
La presentació del Dossier Tècnic, en aquesta ocasió, la realitza la Sra. Elisabet Cardoner Martí Subdirectora General de Qualitat Agroalimentària, i en l’entrevista de la contraportada podem conèixer l'opinió del Sr. Antoni Torrent Albet, President de la DOP de l'Alt Urgell i Cerdanya.