TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 30/04/2014  RuralCat/DAAM

Tècnics xinesos visiten la plataforma de reg de l'ECA d'Alfarràs

Representants de l'Agència de l'Aigua de la província xinesa de Hubei van visitar l'escola, interessats per les seves instal·lacions de reg i diferents tecnologies de filtratge i addició de fertilitzants

Imatge de la visita. Font: DAAM

Imatge de la visita. Font: DAAM

A la província de Hubei hi ha la presa de les 3 gorges. Té una superfície de 185.900 km2 i una població de 60.160.000 habitants.

Els seus cultius principals són els cereals i les oleaginoses, el sucre, el cotó, l’horticultura, el te, les fruites, el tabac i el cànem. Compta amb ramaderia porcina, ovina i bovina.

La província també ha seguit un programa nacional de silvicultura de reforestació i cultiu de terres forestals.

El dia 28 d’abril, set tècnics de l’Agència de l’Aigua de la província xinesa de Hubei van dur a terme una visita tècnica a les instal·lacions de reg de l’ECA d’Alfarràs. Van estat atesos pel professor Josep Esquerda.

Els tècnics es van interessar per conèixer les instal·lacions de reg amb els diferents tecnologies de filtratge i addició de fertilitzants. L’Escola disposa d’aquestes instal·lacions gràcies al conveni que es va signar l’any 2008 amb el Departament d’Agricultura i l’Associació Espanyola de Fabricants de Reg.