OLI | 24/04/2020  Ruralcat

Nou butlletí del projecte PRIMA- SUSTAINOLIVE sobre sostenibilitat del conreu de l’olivera

En el marc d’aquest projecte europeu s’ha publicat el primer butlletí que recull les últimes novetats com notícies, activitats destacades i entrevistes als socis.

L’objectiu general de SUSTAINOLIVE és millorar la sostenibilitat del sector de l’oli d’oliva

L’objectiu general de SUSTAINOLIVE és millorar la sostenibilitat del sector de l’oli d’oliva

El projecte europeu PRIMA- SUSTAINOLIVE ha editat el seu primer butlletí que inclou les notícies més destacades, agenda d’activitats dels socis i entrevistes. Els interessats es poden subscriure al butlletí de forma gratuïta aquí: https://sustainolive.eu/newsletter/ “

L’objectiu general  de SUSTAINOLIVE és millorar la sostenibilitat del sector de l’oli d’oliva a partir de la implementació i promoció d’un conjunt de solucions innovadores de gestió sostenible basades en conceptes agroecològics, així com l’intercanvi de coneixements i la participació de múltiples actors i usuaris finals.

Per aconseguir aquest objectiu es necessita millorar la regulació ambiental natural, l’optimització dels insums, el desenvolupament de nous sistemes de cultius i l’ús de tecnologies adaptades a aquesta transformació.

En el projecte participen vuit universitats, nou associacions, quatre centre d’investigació, entre els quals s’inclou l’IRTA, i una empresa de comunicació.

Informació relacionada