| 15/09/2004  Ruralcat

Experimentació enològica al Celler experimental del Mas dels Frares

El treball inclou aspectes com quin és l¿objectiu de la seva investigació, per què interessa estudiar l¿escuma dels vins, què s¿entén per una escuma de qualitat, la determinació objectiva de la qualitat de l¿escuma, o la intervenció en el procés d¿elaboració d¿un vi escumós.

El treball Experimentació enològica al Celler experimental del Mas dels Frares inclou aspectes com quin és l¿objectiu de la seva investigació, per què interessa estudiar l¿escuma dels vins, què s¿entén per una escuma de qualitat, la determinació objectiva de la qualitat de l¿escuma, o la intervenció en el procés d¿elaboració d¿un vi escumós. Realitzat per Fernando Zamora, Roser Canals, Joan Miquel Canals, Carmen Llaudy, Nicolas Rozès, Mireïa Esteruelas i Guillem Vanrell (Facultat d¿Enologia de Tarragona).

Informació relacionada