Nutrició animal | 22/06/2004  Ruralcat

Bayer traspassa el negoci de nutrició animal a Espanya a Indukern

Des del passat dilluns 7 de juny de 2004, la línia de negoci de nutrició a animal del Grup Química Farmacèutica Bayer (QFB) pertany al Grup Indukern que n'ha obtingut el traspàs.

L¿operació, per part de QFB, respon al desig manifestat pel Consell de Direcció de Bayer de centrar tots els esforços i recursos en les línies pròpies d¿investigació i desenvolupament. Per a Indurken, suposa l¿ampliació de la seva oferta a través de les noves línies de producte al sector veterinari. Els principis bàsics de l¿acord entre les dues companyies són els següents:
  • Indukern adquireix de QFB la unitat de negoci de Nutrició Animal assumint actius, passius, registres i know how efectes a aquesta unitat
  • Els productes pertanyents al negoci (Baymix, Baykaphos, etc.) seguiran comercialitzant-se amb les mateixes marques però sota el logotip de Indukern SA
  • Tot el personal del negoci serà transferit a Indukern. El servei tècnic i l¿activitat comercial el desenvoluparan les mateixes persones que ho feien fins ara.
Ambdues companyies van acordar l¿any passat la transferència de l¿activitat de la planta farmacèutica Bayer a Kern Pharma (laboratori farmacèutic del Grup Indukern) en el marc d¿un acord global a llarg plaç que inclou la fabricació per part de Kern Pharma d¿especialitats farmacèutiques d¿ús humà de Bayer a escala mundial.