Es convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2010
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha convocat el Premi al millor jove artesà alimentari innovador. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 2 de juliol de 2010. El premi consisteix en una dotació econòmica de 4.000 euros i un accèssit de 2.000.
Amb aquest guardó es vol reconèixer la tasca de les persones que duen a terme actuacions en el món de l'artesania alimentària que esdevenen innovacions o representen millores en la qualitat i comercialització dels productes artesans i que, d'altra banda, contribueixen a donar prestigi al sector.
Les persones participants han de fomentar els següents tipus d'actuacions:
- Recerca i desenvolupament de nous productes artesans alimentaris.
- Incorporació de noves tècniques en l'elaboració de productes artesans alimentaris.
- Millora de la imatge dels productes artesans alimentaris.
- Implantació de noves vies de comercialització dels productes artesans alimentaris.
- Recuperació i divulgació de productes artesans alimentaris tradicionals de Catalunya.
Les persones destinatàries del Premi han de complir els requisits següents:
- Que siguin menors de 40 anys en l'any de la convocatòria.
- Que disposin del carnet d'artesà alimentari.
- Que desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda per l'Administració.
- Que hagin treballat de manera destacada en qualsevol de les actuacions que descriu el segon punt d'aquest apartat, i que n'hagin obtingut, com a conseqüència, resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanes alimentàries.
Informació relacionada
- PREMI INNOVACIÓ El pastisser Lluís Estrada Canal, guardonat com a millor jove artesà alimentari innovador 2009
- GUARDÓ INNOVACIÓ El pastisser Joan Muntada guanya el Premi al millor jove artesà alimentari
- DISTINCIÓ A LA INNOVACIÓ Premi al millor jove artesà alimentari 2007 pel pastisser Claudi Uñó
- PREMIS El Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2006 recau en un pastisser
- Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural