OLI | 15/10/2020  Ruralcat

L’Oficina virtual de l’Oli publica les primeres fitxes de l’evolució de maduració de les olives de l’actual campanya

Durant la campanya de collita d’olives d’enguany, l’Oficina de l’oli publicarà de forma setmanal l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les diferents zones de producció catalanes que participen al programa DARP-IRTA de millora de qualitat dels olis, amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants.

Arbequina de la zona de les Garrigues

Arbequina de la zona de les Garrigues

L’Oficina de l’Oli ha començat a publicar les primeres fitxes de l’evolució de maduració i perfil sensorial per varietats d’oliva i zona de producció de la campanya 2019-20. Les primeres fitxes corresponen a la varietat Arbequina de les Garrigues i del Priorat sud.

L’Oficina informa setmanalment de l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les diferents zones de producció catalanes amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants. Les fitxes es poden consultar a l’espai d’Evolució de maduració de l’oficina i a través del perfil de Twitter de RuralCat.

L'Oficina virtual de l'Oli és un espai on, a part de les fitxes d'evolució de la maduració, es poden trobar notícies, agenda de jornades, butlletins, informació de concursos, projectes europeus i grups operatius, i altra documentació relacionada amb el sector de l'oli d'oliva verge extra.

L'Oficina vol facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes tècnics i normatius per a la millora de la qualitat de l’oli.

Aquesta oficina, durant el 2019, va rebre més de 2.950 visites, de 1.567 visitants i 13.983 pàgines vistes.

Font: RuralCat

 

 

Informació relacionada