2 de desembre | 19/11/2003  Ruralcat

III Jornada tècnica de la vinya i el vi

El proper 2 de desembre tindrà lloc a la Conca de Barberà la tercera edició de la Jornada tècnica de la vinya i el vi, organitzada conjuntament pel Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, l¿Oficina Comarcal de la Conca de Barberà, i la DO Conca de Barberà, amb la col·laboració de la Cooperativa Vinícola de Sarral.

Portada del díptic de la jornada

La sessió de presentació de la jornada, a les 18:30 h, anirà a càrrec del cap de l¿Oficina Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Mateu. La primera conferència, prevista per les 18:45 h, comptarà amb la presència del responsable d¿assessorament vitícola del DARP, Agustí Vilarroya, que parlarà de L¿adobat en el conreu de la vinya. Assaig de Pira (Conca de Barberà). A les 19:30 h, Laura Lorenzo, del Servei de Transferència Tecnològica del DARP, presentarà El sector de la vinya i el vi a RuralCat: eines i serveis a la teva mida. Seguidament, a les 20:15 h serà el torn de parlar d¿El cuc del raïm. Lobesia botrana i les podridures en el conreu de la vinya. Estratègia de lluita, a càrrec de Sara Batalla, tècnica de l¿ADV de Viticultors de la Conca de Barberà. La cloenda de la jornada, prevista per les 21:00 h, comptarà amb la presència del president del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, Joan Batista Cartañá, del delegat territorial del DARP a Tarragona, Josep M. de Eguia, i del gerent de la Cooperativa Vinícola de Sarral, Joan Torné. Aquesta jornada tècnica, que tindrà com a escenari la Sala d¿actes de la Cooperativa Vinícola de Sarral, està destinada a viticultors, tècnics i totes les persones interessades en el sector de la vinya i el vi.