FORMACIÓ | 19/10/2003  Ruralcat

Gaudeix d¿un descompte de fins el 10% en els cursos de la UOC

RuralCat posa al teu abast un nou avantatge. Els membres d'aquesta comunitat ja podeu gaudir d¿un descompte del 10% en tots els màsters, postgraus i cursos d¿especialització que realitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A continuació et detallem el tipus de cursos de què et pots beneficiar només per pertànyer a RuralCat.

Foto: RuralCat


  • Màsters: programes de nivell superior orientats al desenvolupament de competències de domini professional en un àmbit específic. Permeten obtenir un alt nivell de formació i una visió global.Tenen una càrrega lectiva mínima de 30 crèdits i es lliura al participant un diploma de màster.
  • Cursos d'especialització: programes que aprofundeixen en una matèria tècnica concreta. Es focalitzen en l'aplicació de competències específiques en camps professionals concrets. Es lliura un certificat de postgrau.
  • Postgraus: programes de nivell superior orientats a la millora de competències de domini professional concret. Permeten aprofundir en el contingut del programa i desenvolupar un alt grau d¿experiència. Els programes de postgrau tenen una càrrega lectiva no inferior a 15 crèdits i es lliure al participant un diploma de postgrau.
  • Com gaudir del descompte? Per gaudir del 10% de descompte en la realització d'aquests cursos, només cal ser membre de RuralCat i fer-ho constar en el full de matrícula en el moment de la inscripció. Concretament, en l¿apartat "Motivació personal". La resta queda a les nostres mans: un cop feta la matrícula comprovarem que realment siguis membre de RuralCat i t'aplicarem el descompte. Ja pots consultar tots els cursos que la UOC posa a la teva disposició. Aquí podràs trobar tota la informació necessària per a la inscripció i el full de matrícula.