| 14/04/2015  RuralCat

Èxit del Postgrau en Gestió Estratègica de l'Empresa Agroalimentària

Aquest mes d'abril finalitza el Postgrau en Gestió Estratègica del Sector Agroalimentari, que ofereixen conjuntament la Universitat de Lleida (Campus d'Excel·lència Internacional) i Forum Empresa.

Després de l’èxit de la primera edició, i per segon any consecutiu, la Universitat de Lleida i Forum Empresa han ofert el Postgrau en Gestió Estratègica del Sector Agroalimentari (PGEA), entre els mesos d’octubre de 2014 i abril de 2015.

Aquest curs ofereix coneixements sobre l’entorn sociopolític i econòmic del sector, eines de caràcter pràctic per a la gestió empresarial de la cadena agroalimentària i pautes per a la direcció estratègica, així com formació en direcció comercial, màrqueting i habilitats directives.

Un del trets distintius del PGEA és l’estudi de casos a través de les visites a empreses o institucions de referència al sector per a conèixer in situ experiències pioneres i del territori. Algunes de les empreses i institucions visitades han estat: Actel, Afrucat, Argal, Grup Alimentari Guissona, Indulleida, IRTA, Mercadona, La Morella Nuts, San Miguel o Supsa – Supermercats Pujol. Aquestes jornades complementen les sessions conceptuals i a distància, impartides per ponents seleccionats entre professionals de prestigi en el seu àmbit.

L’èxit de les dues promocions del Postgrau i la importància del sector agroalimentari a Catalunya posen de manifest la necessitat de continuar oferint una formació específica i integral en la direcció estratègica de l’empresa agroalimentària. Per això, els organitzadors ja estant preparant una tercera edició.


Per més informació, consulteu el web del Postgrau en Gestió Estratègica de l'Empresa Agroalimentària.
 

Informació relacionada