INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 23/05/2021  Ruralcat

Bilbao acollirà del 15 al 17 de juny el Food 4 Future World Summit, el major congrés europeu de tendències i innovació FoodTech

La primera edició, que tindrà lloc al Bilbao Exhibition Centre (BEC), donarà a conèixer les últimes tecnologies, solucions i sistemes d'automatització que estan transformant el sector alimentari.

El Food 4 Future World Summit és el major congrés europeu en el qual descobrir noves tendències i hàbits de consum

Bilbao serà la seu els propers anys del Food 4 Future 2021, l'esdeveniment d'innovació per transformar la indústria de l'alimentació i begudes a través de les noves tecnologies, solucions i nous sistemes d'automatització. Del 15 al 17 de juny de 2021, Bilbao Exhibition Centre (BEC) reunirà els professionals de tota la cadena de valor de el sector alimentari per donar a conèixer les últimes solucions tecnològiques, innovacions i tendències que marcaran un abans i un després en aquesta indústria en plena transformació.

Les tecnologies 4.0, la preocupació per l'alimentació saludable, la producció sostenible i eficient dels aliments o la lluita contra el canvi climàtic són alguns dels aspectes que estan transformant profundament el sector alimentari. De fet, la digitalització de la indústria alimentària europea tindrà un impacte de més de 300.000 milions d'euros entre el 2021 i el 2025. En aquest escenari, Food 4 Future 2021 es configura com el punt de trobada per a qualsevol professional del sector alimentari on adquirir les solucions més innovadores en FoodTech, robòtica i automatització, seguretat alimentària, i tècniques de processat i envasat per als diferents segments de la indústria.

L'esdeveniment també acollirà el Food 4 Future World Summit, el major congrés europeu en el qual descobrir noves tendències i hàbits de consum, així com casos d'èxit i aplicacions de la tecnologia per aconseguir una indústria més eficient i sostenible. Tot això de la mà de més de 280 experts i a través de fòrums verticals per a cada segment de la indústria: Meat Fòrum, Beverage Fòrum, Bakery, Sigui Food, Dairy i Agro. A més, els líders de la indústria podran intercanviar coneixement i establir sinergies en un entorn de networking d'alt nivell, amb activitats com els FoodTech Innovation Awards 2021, que reconeixen les empreses que aposten per la innovació en el sector; el FoodTech Startup Fòrum, una competició entre les startups amb les solucions FoodTech més disruptives;  el Leadership Summit o els Tech Guided Tours.

Durant tres dies Bilbao es convertirà en la capital mundial de la innovació FoodTech, reunint els líders de el sector i les solucions més disruptives, liderant el debat per afrontar els reptes de el sector alimentari per als propers anys. L'esdeveniment està organitzat per Nebext, juntament amb el centre científic i tecnològic AZTI, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Bilbao i el Govern basc.

Font: Food 4 Future

Informació relacionada