PREMIS | 01/07/2021  Ruralcat

Oberta la 32ª edició dels Premis Nacionals de Recerca de la Fundació Catalana per a la recerca i la Innovació

Aquests guardons reconeixen i reflecteixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació pública i privada en projectes d’R+I a Catalunya.

El Premi Nacional de Recerca està dotat amb 40.000 euros i amb una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, ha convocat la 32a edició dels Premis Nacionals de Recerca. Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris, emprenedors i comunicadors científics vinculats al nostre país.

Els guardons consten de sis premis:  el Premi Nacional de Recerca (investigadors o investigadores sènior), el Premi Nacional de Recerca al Talent Jove (investigadors o investigadores de fins a 40 anys), el Premi Nacional de Comunicació Científica, el Premi Nacional de Mecenatge Científic, el Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I i  el Premi Nacional d’Innovació a la Creació d’una Empresa de Base Científica.

El Premi Nacional de Recerca està dotat amb 40.000 euros i amb una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra. El Premi Nacional de Recerca al Talent Jove té una dotació de 10.000 euros. La resta de guardons, sense dotació econòmica, inclouen sengles figures del mateix autor.

Segons les bases dels premis, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca, desenvolupament i innovació, poden presentar candidatures a totes les categories.

La presentació de candidatures es pot fer a través de www.fundaciorecerca.cat/premi fins el 28 de setembre de 2021, a les 14.00 hores.

 Font: FCRi

Informació relacionada