PREMIS | 12/07/2021  Ruralcat

El festival internacional Agrofilm 2021 premiarà les millores filmacions sobre agricultura i alimentació

Agrofilm és un festival organitzat conjuntament per una institució de recerca eslovaca i professionals del cinema, i que compta amb el suport de la FAO.

Les candidatures es poden presentar fins el 31 de juliol

El festival Agrofilm 2021, organitzat pel Ministeri d’Agricultura i Desenvolupament rural de la República Eslovaca i el National Agricultural and Food Center, obre la seva 37ª edició. L’objectiu d’aquest festival és informar, incitar i difondre el coneixement de la ciència, la investigació, el desenvolupament i la pràctica en l’àmbit agrícola, la indústria alimentària, la silvicultura, la gestió de l’aigua, l’ecologia, els problemes de les zones rurals i dels seus habitants, la conservació dels recursos naturals i la millora de qualitat de vida.

Les candidatures estan obertes a experts agrícoles i del sector agroalimentari, investigadors, coordinadors de projectes, professors, representants de mitjans, productors, cineastes  i altres persones interessades fins el 31 de juliol de 2021 a través del formulari.

Les candidatures poden presentar material audiovisual sobre agricultura i alimentació que continguin exemples de bones pràctiques, cooperació entre agricultors i investigadors i solucions innovadores que puguin servir per a la implementació efectiva de noves polítiques, com ara les filmacions divulgatives sobre la presentació dels resultats dels projectes pilot innovadors dels grups operatius de la xarxa EIP AGRI.

El festival tindrà lloc del 4 al 9 d’octubre de 2021 a l’Institut de Recerca per a la Producció Animal NPPC de Nitra (Eslovàquia).

Font: Agrofilm Festival

Informació relacionada