AJUTS | 20/08/2021  Ruralcat

Oberts els Premis WEgate 2021 per a dones emprenedores a Europa

Aquests guardons, que reben el suport de la Comissió Europea a través de COSME, volen reconèixer les dones emprenedores contribueixen de manera vital a la prosperitat d’Europa.

La data límit per a participar és el 15 de setembre de 2021

Els premis WEgate per a dones emprenedores a Europa reconeixen el paper de les dones com a líders empresarials, a través de la passió i la creativitat en les seves empreses, la contribució a avançar en la condició d’altres dones en el seu viatge emprenedor o mitjançant un major impacte social de les seves empreses.   

Els premis WEgate reben el suport de la Comissió Europea a través de COSME, el programa europeu per a petites i mitjanes empreses, com a compromís per promoure l’apoderament econòmic de les dones. 

El premi consta de tres categories: 

-Premi WEgate Nova a l’emprenedoria femenina a Europa: atorgat a un WE que dirigeix un negoci recentment establert (màxim tres anys) que demostra qualitats destacades en la creació i el creixement d’una empresa amb un fort potencial socioeconòmic. 

-Premi WEgate Magna a l’emprenedoria femenina a Europa: concedit a un WE que dirigeix una empresa consolidada capaç de demostrar l’èxit d’una empresa amb un enfocament socioeconòmic o ambiental innovador. 

-WEgate Impulse Award for Women Entrepreneurship in Europe: atorgat a una WE que actua com a campiona que millora la condició de dones emprenedores i / o lidera una organització que porta a terme iniciatives o proporciona serveis que fomenten i donen suport a altres WE de la seva comunitat.

La data límit per a participar és el 15 de setembre de 2021.      

Font: Departament d'Acció Exterior i Govern Obert