INAUGURACIÓ | 21/01/2003  Ruralcat

L¿Anoia estrena oficina comarcal del DARP

Les noves instal·lacions del Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca a Igualada donaran servei a les més de 2.500 persones que treballen a temps total o parcial a les gairebé 1.400 explotacions agràries de la comarca. Les obres realitzades han costat 235.660 euros.

El conseller d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, ha inaugurat avui les noves instal·lacions de l¿Oficina Comarcal del Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca a Igualada, la capital de l¿Anoia. Les obres de les noves instal·lacions, que tenen una superfície de 307 m2, han costat 235.660 ¿ i han permès disposar d¿una major superfície i millorar els equipaments de l¿antiga oficina. Aquesta actuació beneficiarà a les 2.590 persones que treballen a temps total o parcial a les 1.384 explotacions agràries de la comarca. Posteriorment, el conseller Grau, també presidia la inauguració de l¿asfaltat dels camins de Pujalt i l¿Àrea de Lleure de la Font de Conill.
El més llegit

L’ICEA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen el Cicle de jornades 'L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya'

El proper dilluns 12 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El Departament d'Agricultura completa el pagament dels ajuts associats agrícoles de la PAC 2020