INFRASTRUCTURES | 21/01/2003  Ruralcat

Obriran expedient als pagesos que no paguen el Canal Algerri-Balaguer

El president de la Comunitat de Regants del Canal Algerri-Balaguer, Francesc Mirada, ha anunciat que s¿obrirà un expedient a cada un dels propietaris de les 50 hectàrees del terme municipal d¿Algerri que encara no han pagat el que els correspon per les obres del canal.

El president de la Comunitat de Regants del Canal Algerri-Balaguer, Francesc Mirada, ha anunciat que s¿obrirà un expedient a cada un dels propietaris de les 50 hectàrees del terme municipal d¿Algerri que encara no han pagat el que els correspon per les obres del canal. El 31 de desembre de l¿any passat va acabar el termini per als propietaris que no havien pagat les quotes per portar el regadiu d¿aquesta infrastructura a les seves finques. Segons el conveni firmat entre regants i Generalitat, l¿empresa pública Regsa es feia càrrec del 70 per cent del pressupost de les obres del canal i cada regant es comprometia a pagar 3.029 euros per hectàrea quan l¿aigua arribés a les seves finques. El president de la Comunitat de Regants ha anunciat que "hi ha set agricultors que, després de quatre anys de termini, encara no han pagat, per tant els obrirem un expedient, perquè en total deuen a la Comunitat 120.202 euros". L¿expedient, han indicat les mateixes fonts, podria derivar en l¿expulsió de la Comunitat dels pagesos morosos.
El més llegit

L’ICEA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen el Cicle de jornades 'L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya'

El proper dilluns 12 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El Departament d'Agricultura completa el pagament dels ajuts associats agrícoles de la PAC 2020