MOBILITZACIONS | 19/01/2003  Ruralcat

Agricultors de cereals es manifestaran a Barcelona

L¿assemblea del sector dels herbacis celebrada a Cervera amb la participació de 200 agricultors ha decidit convocar diverses mobilitzacions, una de les quals tindrà lloc a Barcelona el 28 de gener, segons va informar ahir el sindicat Unió de Pagesos en un comunicat.

La primera mobilització es farà el dimarts 28 de gener a la Llotja de Barcelona situada al Passeig Isabel II i, posteriorment, els manifestants es dirigiran a la delegació del Govern central. Segons assenyala UP en el comunicat, els manifestants exigiran que "s¿aturi immediatament la importació de cereals de tercers països que distorsionen el mercat dels nostres cereals". També instaran a que es facin controls per part de l¿Administració dels cereals importats, diferenciant els que es destinen a consum humà dels que es destinen a consum animal, tant a nivell de qualitat com de sanitat. Unió de Pagesos també exigeix que les administracions especifiquin clarament qui fa els controls i com es realitzen.
El més llegit

L’ICEA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen el Cicle de jornades 'L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya'

El proper dilluns 12 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El Departament d'Agricultura completa el pagament dels ajuts associats agrícoles de la PAC 2020