27 DE GENER | 14/01/2003  Ruralcat

XVII Jornades Tècniques de la Setmana Agrària

Al llarg de tres dies, del 27 al 29 de gener, la Llotja de Bellpuig acollirà per dissetena vegada les Jornades Tècniques de la Setmana Agrària que organitza el Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca.

VII Jornades tècniques de la setmana agrària

Les Jornades tractaran temes relacionats amb l¿agricultura, la ramaderia i l¿economia amb el suport de professionals de reconegut prestigi del sector que plantejaran, en tres ponències diferenciades, les seves opinions i criteris sobre la realitat del sector amb l¿objectiu de millorar l¿eficiència, la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses agràries de la comarca. L¿Il.lm Sr. Josep Pont i Sans, alcalde de Bellpuig, serà l¿encarregat d¿inaugurar les jornades el dimarts 27 al voltant de les 19.00 hores. Tot seguit, el Dr. Ignasi Iglesies i Castellarnau, de l¿IRTA, oferirà la ponència Actualització i tendències en varietats de poma i pera. El dimecres 28 a les 19.30 hores, el Sr Joan Gené i Albesa, director de la F.C.A.C., presentarà la ponència Cooperativisme: Fusió, col·laboracions i cooperatives de segon grau. L¿endemà, i darrer dia de les jornades, el Sr. Eduard Bes i Jaques, director del C.F.E. del DARP, presentarà a les 19.00 la ponència Perspectives a l¿Urgell amb la nova reforma de la PAC.
El més llegit

L’ICEA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen el Cicle de jornades 'L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya'

El proper dilluns 12 d’abril s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

El Departament d'Agricultura completa el pagament dels ajuts associats agrícoles de la PAC 2020