Suport tècnic | 04/12/2002  Ruralcat

La Terra Alta tindrà una estació experimental de referència en vinya

La comarca de la Terra Alta tindrà una estació experimental de suport a la producció de vinya i vi i d'altres productes llenyosos, segons es va anunciar dijous passat a la localitat de Gandesa en un acte presidit pel conseller d'Agricultura, Josep Grau.

La comarca de la Terra Alta tindrà una estació experimental agrícola, d¿acord amb el compromís que es va firmar el dijous passat dia 4 a Falset. El conveni va ser firmat pel conseller d¿Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Josep Grau, el president del consell comarcal, Xavier Pallarés, , el director general de l¿Institut per a la Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, i Domingo Valiente, director general de l¿Institut Català de la Vinya i el Vi. La Unitat Experimental Agrícola de la Terra Alta posarà a la comarca els instruments necessaris per a fer una recerca i experimentació de qualitat sobre els problemes concretes de la pagesia de la comarca. L¿estació experimental comptarà amb la implicació directa de les entitats de la zona i principalment del consell regulador de la Denominació d¿Origen del vi Terra Alta i es preveu que esdevingui centre de referència del sector de la vinya i el vi i altres conreus llenyosos de Catalunya i de la resta de l¿Estat.
El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020