Benestar animal | 03/12/2002  Ruralcat

La Comissió Europea consultarà els ciutadans sobre el transport dels animals

Els ciutadans d'Europa poden opinar des d'aquesta setmana sobre les condicions de transport dels animals. La consulta es fa per tal de donar resposta a la creixent demanda expressada pels ciutadans.

Des d¿aquesta setmana i fins el 15 de desembre, els ciutadans podran donar la seva opinió a la Comissió Europea sobre el benestar dels animals durant el transport. La consulta es fa amb l¿objectiu de donar una resposta a l¿interès públic expressat en el sentit de donar l¿opinió en relació amb la participació dels ciutadans en aspectes relacionats amb el benestar dels animals durant el seu transport, segons va dir el comissari de Salut i Protecció del consumidor, David Byrne. Amb l¿objectiu d¿harmonitzar posteriorment tota la informació rebuda s¿han plantejat diverses preguntes: Quins aspectes del transport animal haurien d¿estar millor regulats a Europa? Quina importància tenen els aspectes següents per aconseguir que l¿apliqui millor la normativa sobre el benestar dels animals. Segons la seva experiència, Quines són les mesures més adients per vigilar el transport dels animals? Quins són per vostè els elements més importants per protegir correctament els animals durant els transports de llarga distancia? Quina és, segons la seva opinió, la forma millor de que les parts interessades contribueixin a millorar la normativa aplicable al benestar dels animals? El formular per respondre a les preguntes citades els ciutadans es poden informar directament a la web de la Comissió.

Informació relacionada

El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020