Alimentació | 28/11/2002  Ruralcat

Campanya a Osona per promocionar el porc alimentat amb productes naturals

Una agrupació de restauradors de la comarca d'Osona ha iniciat una campanya destinada a publicitar les excel·lències del porc alimentat amb productes naturals. Això vol dir, uns animals en què en la seva criança no s'han utilitzat productes que tinguin additius i en la seva cura sanitària no s'han usat antibiòtics. Tot plegat en favor d'un increment de qualitat en els productes alimentaris.

El col·lectiu gastronòmic Osona Cuina, una agrupació de restauradors, ha començat una campanya destinada a promocionar el porc alimentat amb productes naturals, amb pinsos sense additius ni antibiòtics, amb el qual aconseguir una carn de qualitat per incorporar-la a la seva cuina, com ja ha fet amb altres productes. Amb l'objectiu d'obtenir un producte de qualitat, l'empresa Embotits Salgot ha començat a criar dotze porcs (un per ceguir que, en un futur, ramaders, veterinaris i altres membres del sector facin possible aquest nou producte. Si s'aconsegueix la qualitat esperada, l'any que ve es criaran pés animals mitjançant aquest sistema, de forma que se seguiran potenciant 'la qualitat a la cuina, el respecte pel medi ambient i el compromís amb la comarca', que són els principals objectius del col·lectiu Osona Cuina, segons Pep Palau.
El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020