| 12/10/2002  Ruralcat

Viabilitat de Grans Projectes. El Segarra-Garrigues

Ruralcat ofereix el document ¿VIABILITAT DE GRANS PROJECTES El Nou regadiu Segarra-Garrigues. L¿Obra de regadiu més important a Catalunya en els últims 100 anys¿. Si es prefereix, també es facilita accés a una versió resumida d¿aquest document, elaborat pel Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Infraestructures regadiu

L¿enllaç al document del DARP que porta com a títol VIABILITAT DE GRANS PROJECTES El Nou regadiu Segarra-Garrigues. L¿Obra de regadiu més important a Catalunya en els últims 100 anys permet consultar una àmplia informació (acompanyada de gràfics, plànols i diferents dades) a partir de la següent estructura: - Situació Actual dels Regadius a Catalunya - Llei 18/2001, de 31 de desembre, d¿Orientació Agrària - Pla d¿Actuacions de Nous Regadius 2002-2008 - Plànols Generals del Segarra-Garrigues - Àrea Regable per Sectors i Municipis - Principals característiques Tècniques - Distribució de l¿execució de els actuacions i finançament En l¿annex que s¿inclou a continuació, en format PDF, es pot accedir a una versió resumida d¿aquest mateix document, presentat el 8 de maig de 2003.
El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020