| 12/10/2002  Ruralcat

El Centre d'Estudis Porcins de Torrelameu

Luís Gosálvez, director tècnic del centre d'Estudis Porcins fa una exposició de quina és la raó de ser d'aquest centre i les seves principals funcions i objectius, així mateix, explica com estarà organitzat i l'estat dels treballs actuals. El pressupost d'aquest centre es va tancat el passat 8 de maig de 2003.

El CEP

El director tècnic d'aquest centre, Luís Gosálvez, professor de la Universitat de Lleida (UdL), fa una exposició de quina és la raó de ser d'aquest centre i de quines seran les seves principals funcions i objectius, així mateix explica com estarà organitzat i l'estat dels treballs actuals. Vegeu document annex. El passat 8 de maig de 2003, a Lleida, es va tancar el pressupost assignat a aquest centre. El Centre d¿Estudis Porcins (CEP) s¿ubica a Torrelameu (Cra.Vella d'Albesa, s/n, 25138-Torrelameu) per dos motius: sanitaris, ja que la càrrega ramadera porcina en aquest terme municipal es pràcticament nul·la, i per motius estratègics, donada la seva ubicació geogràfica, propera a grans vies de comunicació.
El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020