FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 28/06/2022  Ruralcat

Es posa en marxa el curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària”

És un curs obert a tothom, gratuït i disponible fins al 31 d’agost de 2022 al portal Ruralcat.

Aquest curs es tracta d’una prova pilot per analitzar quina és la millor manera de posar-lo a disposició del sector agroalimentari de Catalunya.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural posa en marxa el nou curs pilot “Nous materials formatius en l’àmbit de la indústria alimentària. És un curs obert a tothom, gratuït i disponible fins al 31 d’agost de 2022 al portal de Ruralcat.

Aquest curs es tracta d’una prova pilot per analitzar quina és la millor manera de posar-lo a disposició del sector agroalimentari de Catalunya, i es duu a terme a través d’una nova formació directa, breu, pràctica i a distància. S’utilitza la metodologia “learning by doing” (aprendre fent), basada en l’experimentació i a partir de l’encert i l’error.

El seu objectiu és proporcionar material que pugui ajudar a superar els diferents reptes sobre els establiments alimentaris. Així doncs, proporciona les eines per aprendre a gestionar els tràmits i autoritzacions d’un establiment alimentari i per estructurar el sistema d’autocontrol, elaborar el Pla de Control de l’aigua, de plagues, de proveïdors, de temperatures, d’al·lèrgens i el Pla de formació i capacitació. També ensenya com etiquetar, envasar i conservar els aliments, i a controlar la qualitat de proveïdors i subministrament del procés productiu i del producte acabat.

Per accedir al curs es fa a través de la Intranet de Ruralcat, i es troba a l’apartat de “Formació i Transferència”, dins de “Formació en obert.

Font: DACC