Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Premis
/
Més entrevistes
/
Entrevistes
NICOLAU SENTÍS I JOEL MARTÍ PLANAS
“El nostre sistema de subscripció és un model que ofereix estabilitat econòmica i permet una planificació de cultius acurada al pagès”
11/05/2023
FRANCESC BONILLA
“El món dels insectes és desconegut i caldria investigar-lo més, ja que ens podria ajudar a resoldre els reptes alimentaris”
20/04/2023
EMMA VIÑAS
“La formatgeria mòbil té tot el que es necessita per poder fer formatges aquí o allà i la podem transportar allà on la necessitem”
23/03/2023
EDUARD PLA
“Es tracta d’un producte fresc, saludable i lliure de pesticides”
03/03/2023
JORDI I JOAN PLANAS
“Vam implementar aquesta tecnologia per la necessitat de poder controlar i gestionar conjuntament tots els nostres sistemes d’una forma fàcil, ràpida i senzilla”
09/02/2023
MIQUEL I ANTONI ALTÉS
“La nostra aplicació agrupa en una única plataforma un conjunt de funcionalitats que tradicionalment estarien disponibles en diferents aplicacions”
20/12/2022
LOÏC LE GOUEFF
“L'aquaponia compta amb la capacitat de produir aliments de manera sostenible i té una mínima repercussió en els ecosistemes”
17/11/2022
JOAN J. ESCODA
"Hem desenvolupat un procés pioner i innovador per millorar el rendiment, la sostenibilitat i les despeses en el procés d’elaboració de l’orxata"
06/10/2022
EVA MÚRCIA
“Aquest projecte volia sensibilitzar tota la població de la importància de consumir i demanar producte local”
08/09/2022
Carlos Gómez
“La nostra idea era crear un sistema de cultiu eficient, sostenible i que fos una alternativa real a l'agricultura tradicional”
03/08/2022
Josep Piñol
“Aquesta tecnologia ens ajuda a rebaixar costos de producció i fer l’empresa més sostenible”
07/07/2022
Magda Cebrián
“Go Zero Waste app promou un model de consum estretament lligat al territori on la compra local i el producte de proximitat juguen un paper clau”
09/06/2022
Joan Solé
Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local
11/02/2022
Gerard Pibernat i Jordi Puig
Hortagest és una base de dades que permet que tota la informació aparegui de manera simple i organitzada en el quadern de camp
28/01/2022
Eva Parrilla
La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Jordi Coletas
La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Pere Ponsatí
Per al sector agroalimentari lacompra suposa un canal de venda directa amb el consumidor final i una gran oportunitat de generar vendes creuades
02/07/2021
Montse Mangues
La gent poc a poc s’està conscienciant de la importància de la venda de proximitat
23/10/2020
Arnau Riba
Hem creat unes infraestructures que permeten la implantació del cultiu del wasabi i les anem evolucionant
09/10/2020
Maria Costa
Sobre els nostres cereals ens agrada dir que són productes ‘exòtics’ de proximitat, bons i saludables
19/06/2020
Josep Maria Bosch
Una de les funcions principals de la ShopApp és poder disposar d’un canal directe de venda amb la nostra xarxa de clients
08/05/2020
Oriol Antúnez
“Per nosaltres la innovació no és una qüestió de política d’empresa, sinó que és una manera de pensar i d’entendre els negocis”
14/02/2020
Montserrat Miralles i Lluís Sunyer
“Hem intentat millorar les varietats locals per poder-les fer operatives mecànicament”
05/07/2019
Joaquim Solé
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Pàgina 1 de 4
1
2
3
4
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 30 de 95 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →