Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Premis
/
Més entrevistes
/
Entrevistes
NICOLAU SENTÍS I JOEL MARTÍ PLANAS
“El nostre sistema de subscripció és un model que ofereix estabilitat econòmica i permet una planificació de cultius acurada al pagès”
11/05/2023
FRANCESC BONILLA
“El món dels insectes és desconegut i caldria investigar-lo més, ja que ens podria ajudar a resoldre els reptes alimentaris”
20/04/2023
EMMA VIÑAS
“La formatgeria mòbil té tot el que es necessita per poder fer formatges aquí o allà i la podem transportar allà on la necessitem”
23/03/2023
EDUARD PLA
“Es tracta d’un producte fresc, saludable i lliure de pesticides”
03/03/2023
JORDI I JOAN PLANAS
“Vam implementar aquesta tecnologia per la necessitat de poder controlar i gestionar conjuntament tots els nostres sistemes d’una forma fàcil, ràpida i senzilla”
09/02/2023
MIQUEL I ANTONI ALTÉS
“La nostra aplicació agrupa en una única plataforma un conjunt de funcionalitats que tradicionalment estarien disponibles en diferents aplicacions”
20/12/2022
LOÏC LE GOUEFF
“L'aquaponia compta amb la capacitat de produir aliments de manera sostenible i té una mínima repercussió en els ecosistemes”
17/11/2022
JOAN J. ESCODA
"Hem desenvolupat un procés pioner i innovador per millorar el rendiment, la sostenibilitat i les despeses en el procés d’elaboració de l’orxata"
06/10/2022
EVA MÚRCIA
“Aquest projecte volia sensibilitzar tota la població de la importància de consumir i demanar producte local”
08/09/2022
Carlos Gómez
“La nostra idea era crear un sistema de cultiu eficient, sostenible i que fos una alternativa real a l'agricultura tradicional”
03/08/2022
Josep Piñol
“Aquesta tecnologia ens ajuda a rebaixar costos de producció i fer l’empresa més sostenible”
07/07/2022
Magda Cebrián
“Go Zero Waste app promou un model de consum estretament lligat al territori on la compra local i el producte de proximitat juguen un paper clau”
09/06/2022
Joan Solé
Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local
11/02/2022
Gerard Pibernat i Jordi Puig
Hortagest és una base de dades que permet que tota la informació aparegui de manera simple i organitzada en el quadern de camp
28/01/2022
Eva Parrilla
La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Jordi Coletas
La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Pere Ponsatí
Per al sector agroalimentari lacompra suposa un canal de venda directa amb el consumidor final i una gran oportunitat de generar vendes creuades
02/07/2021
Montse Mangues
La gent poc a poc s’està conscienciant de la importància de la venda de proximitat
23/10/2020
Arnau Riba
Hem creat unes infraestructures que permeten la implantació del cultiu del wasabi i les anem evolucionant
09/10/2020
Maria Costa
Sobre els nostres cereals ens agrada dir que són productes ‘exòtics’ de proximitat, bons i saludables
19/06/2020
Josep Maria Bosch
Una de les funcions principals de la ShopApp és poder disposar d’un canal directe de venda amb la nostra xarxa de clients
08/05/2020
Oriol Antúnez
“Per nosaltres la innovació no és una qüestió de política d’empresa, sinó que és una manera de pensar i d’entendre els negocis”
14/02/2020
Montserrat Miralles i Lluís Sunyer
“Hem intentat millorar les varietats locals per poder-les fer operatives mecànicament”
05/07/2019
Joaquim Solé
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
06/02/2018
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
22/09/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
19/07/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
26/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
07/06/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
11/05/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
28/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
13/04/2017
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
27/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
21/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
04/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Anna Garriga Ripoll
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
29/05/2015
Xavier Espuña i Soler
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
29/04/2015
Sebastià Banús
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
07/01/2015
Joan Tristany
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
24/12/2014
Francesc M. Obiol Reverter
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
17/11/2014
Jesús Fierro i Rugall
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
30/05/2014
Daniel Garcia Llobet
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
21/05/2014
Jordi Capdevila
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
13/11/2013
Francesc Batalla i Camarasa
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
30/10/2013
Pere Muxí Rubio
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
25/06/2013
Joan Viñolas i Esteva
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
05/06/2013
Ciriac Carbó Gestoso
"Creiem en la necessitat de potenciar la intercooperació"
22/05/2013
Albert Duaigües
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
08/05/2013
Carles Carreras
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
24/04/2013
Miquel Rovira i Comas
"Cooperar és sumar, és coneixement i és aprendre a treballar amb diferents agents i entitats"
10/12/2012
Leandro Serra Pallarès
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
15/10/2012
Pàgina 1 de 2
1
2
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 75 de 95 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →