NOTÍCIESNovetats

AJUTS
 | 06/08/2019 

Obertes les inscripcions per al programa Tecniospring INDUSTRY d’ACCIÓ

El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

AJUTS
 | 05/08/2019 

Agricultura aprova ajuts a cinc projectes per promoure la transferència de coneixements entre investigadors i pescadors

Aquesta convocatòria consolida la iniciativa de la Direcció General de Pesca de fomentar la innovació en els camps de la pesca i l’aqüicultura i afavorir la col·laboració entre científics i sector pesquer.

RURALCAT
 | 28/07/2019 

L’Oficina virtual de la Xarxa-i.cat estrena nou disseny

L’oficina virtual de la Xarxa-i.cat s’ha redissenyat amb una portada més visual i intuïtiva per facilitar la navegació i la cerca d’informació. Les diferents seccions temàtiques també s’han reordenat amb un disseny més atractiu.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 28/07/2019 

Es celebra la tercera jornada del projecte demostratiu DEMOBIT

En aquesta jornada, que va tenir lloc a Lleida el passat 23 de juliol, es van presentar els resultats de la demostració realitzada al 2018 en diferents plantacions comercials i el pronòstic per aquest 2019.

GRUPS OPERATIUS
 | 25/07/2019 

Cinc cellers del Penedès elaboraran vins i escumosos amb llevats ecològics propis de les seves vinyes

Aquest és el resultat d’un projecte pilot desenvolupat per l’INCAVI sota la coordinació del clúster INNOVI i amb els cellers Juvé & Camps, Gramona, Freixenet, Segura Viudas i Torelló

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: