NOTÍCIESNovetats

INNOVACIÓ
 | 03/12/2019 

Important paper dels assessors agraris per facilitar la innovació en els sectors agrari i forestal

Acaba d’engegar el projecte europeu i2connect que, durant cinc anys, aspira a dotar d’eines als assessors per facilitar els processos d’innovació creativa en els sectors agrari i forestal.

PROJECTES DEMOSTRATIUS
 | 21/11/2019 

Guia de plantes per afavorir els enemics naturals de les plagues

L’objectiu de la publicació és dotar el sector productiu d’una eina que li permeti incrementar la sostenibilitat ambiental tot mantenint la viabilitat econòmica.

INNOVACIÓ
 | 18/11/2019 

S’obre la convocatòria dels Cupons indústria 4.0

Els cupons suposen un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0 a través d’un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

PREMIS
 | 12/11/2019 

Les aplicacions GEPT i Agricolum, guanyadores del Premi RuralApps 2019

Les aplicacions GEPT, per a la gestió de les emergències vinculades als incendis forestals, i Agricolum, orientada a facilitar als agricultors la sistematització en línia de les seves tasques, són les guanyadores de la sisena edició del Premis RuralApps, que atorga el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) amb el suport del centre tecnològic EURECAT.

PROJECTES DEMOSTRATIUS
 | 05/11/2019 

La Fundació Bosch i Gimpera lidera un projecte sobre la regeneració de sòls hortícoles amb compostatge ric en carboni

El projecte demostratiu “Divulgació de la relació positiva entre l'augment de matèria orgànica en sòl, la biodiversitat microbiana, la fertilitat i la resistència a malalties a partir de compost ric en carboni en sòls hortícoles” està desenvolupat per la Fundació Bosch i Gimpera (Universitat de Barcelona).

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: