Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries
Disponibles els ajuts a les inversions en la transformació i la comercialització agroalimentàries
27/09/2023
Noves tecnologies al sector agroalimentari català
Participa en l'enquesta sobre noves tecnologies dins el sector agroalimentari català
27/09/2023
S’activa l’obligació de registrar els contractes alimentaris
S’activa l’obligació de registrar els contractes alimentaris
04/07/2023
Programa per impulsar projectes emprenedors
Nexus Innovation Program, un nou programa per impulsar projectes emprenedors del sector agroalimentari
09/06/2023
Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain
Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain"
22/05/2023
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
28/02/2023
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció de pomes i peres de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
28/02/2023
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
29/11/2022
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
17/11/2022
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
09/11/2022
Pàgina 1 de 109
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 1 - 10 de 1.089 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural