Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Suport a la Indústria Agroalimentària/
  • Notícies/
Logo Oficina Virtual Suport a la Indústria Agroalimentària
  • Tràmits
  • Ajuts
  • Normativa
  • Llotges/Observatoris
  • Importar/Exportar
  • Contacta’ns
null
L'IRTA elabora prototips de sucs i purés enriquits per a gent gran
06/10/2016
Imatge d'una jornada sobre les cambres a les formatgeries. Font: DARP
Jornades i activitats del PATT a l'octubre
28/09/2016
null
La UdL i CaixaBank obren una càtedra sobre innovació agroalimentària
27/09/2016
Font: DARP
Barcelona acull la 36a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya
21/09/2016
Imatge d'una jornada sobre instal·lacions de reg a baixa pressió. Font: DARP
Jornades tècniques de la propera setmana
19/09/2016
Curs bàsic de producció integrada
S'obren noves inscripcions al Curs bàsic de producció integrada
19/09/2016
Font: El Fòrum Gastronòmic
El Fòrum Gastronòmic més dolç de la història
16/09/2016
null
Ajuts per a projectes de cooperació dels GAL. Convocatòria 2017
14/09/2016
null
Ajuts per al foment de les activitats de promoció dels programes de qualitat
13/09/2016
null
Ajuts comunitaris per la reducció de la producció de llet
12/09/2016
null
S'obren noves inscripcions a 10 cursos a distància
05/09/2016
FAD 2016
El 5 de setembre s'obriran noves inscripcions a 10 cursos a distància
29/08/2016
Font: DARP
La verema d'enguany serà similar a la de l'any passat
22/08/2016
null
La petjada de carboni i la petjada hídrica de la producció de porc de Catalunya
12/08/2016
El director general de l'IRTA, Josep Maria Monfort, presenta la comunitat INNOAPAT a la seu d'Acció. Font: IRTA
INNOAPAT aglutina 51 empreses i centres de recerca
05/08/2016
Imatge d'una jornada sobre impostos. Font: DARP
Jornades i activitats del PATT a l'agost
26/07/2016
null
Acords d'Innovació per potenciar l'economia circular
21/07/2016
Observatori de l'Alimentació i l'Agricultura Ecològiques
Catalunya ja compta amb més de 3.000 operadors ecològics
19/07/2016
El Consell Català de la Innovació Agroalimentària es va celebrar als Serveis Centrals del DARP a Barcelona. Font: DARP
Presentació de la Memòria 2015 del Pla estratègic de Recerca, Transferència i Innovació Agroalimentària de Catalunya
15/07/2016
null
El Pla de consum de fruita a les escoles rebrà prop de 2 milions el curs 2016-2017
11/07/2016
Pàgina 27 de 55
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Articles per pàgina
  • 5
  • 10
  • 20
  • 30
  • 50
  • 75
S'estan mostrant 521 - 540 de 1.082 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural