Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
La VI Setmana Bio per l’alimentació ecològica comença demà amb 250 activitats arreu de tot el territori
19/10/2018
El Laboratori Agroalimentari obté l’ampliació de l'abast de l'acreditació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005
18/10/2018
El CADS presenta l’informe ‘Mengem futur’ en el Dia Mundial de l’Alimentació
17/10/2018
El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics
15/10/2018
El Laboratori Agroalimentari publica un article sobre control de pesticides en alimentació animal a la revista ‘Analytical Methods’
09/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vic acollirà un congrés internacional sobre tòfona l’any vinent
05/10/2018
El flequer Josep Miquel Canut, guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2018
05/10/2018
Reunió de constitució del Jurat del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018
02/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica oferirà visites als operadors ecològics
21/09/2018
L’EFSA convoca els ajuts per a la promoció de l’avaluació del risc alimentari a través d’iniciatives conjuntes
18/09/2018
El vi català amb DO representa el 36% de les vendes del canal d’alimentació i hoteleria a Catalunya
17/09/2018
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”
10/09/2018
El pòster sobre el perfil de pigments dels olis d’oliva de la UB i el LAC, guardonat a la XXII International Mass Spectrometry Conference
07/09/2018
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en producció agroalimentària ecològica per al 2018
14/08/2018
El 2017 es va incrementar un 9% el nombre d’empreses del sector de l’alimentació i les begudes a Catalunya
02/08/2018
Oberta la convocatòria d’ajuts per a entitats que donin suport als programes escolars de fruites, hortalisses i llet
02/08/2018
Dossier Tècnic nº 92: “La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”
27/07/2018
L’IRTA llança una enquesta per al desenvolupament de nous productes que valoritzin la carn del Pirineu i el peix local
25/07/2018
Obert el període de sol·licituds per als ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del PDR
16/07/2018
L’IRTA durà a terme sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidroestàtiques
16/07/2018
El Laboratori Agroalimentari participa en dos estudis de validació de la Unió Europea
11/07/2018
Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”
10/07/2018
El projecte INNOLACT treballa per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del sector lleter tradicional
02/07/2018
El Laboratori Agroalimentari presenta el pòster del mètode analític validat al “14th Annual LC-MS/MS workshop on environmental applications and food safety” de Barcelona
28/06/2018
Els responsables de qualitat dels laboratoris oficials de Catalunya avaluen l’adaptació als nous requisits normatius
26/06/2018
Agricultura convoca 1,7M d’euros en ajuts als productors amb distintiu DOP o IGP de producció ecològica o integrada
26/06/2018
El Laboratori Agroalimentari ha validat 11 mètodes d’anàlisi en els darrers mesos
20/06/2018
Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya
18/06/2018
Pàgina 11 de 38
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 301 - 330 de 1.117 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →