Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Inici
/
Suport a la Indústria Agroalimentària
/
Notícies
/
Toggle navigation
Tràmits
Ajuts
Normativa
Sequera
Llotges/Observatoris
Importar/Exportar
Contacta’ns
Notícies
Mel Muria certifica la primera mel a Europa provinent de boscos sostenibles
19/02/2021
El Govern inspeccionarà prop de 400 grans explotacions ramaderes per verificar el grau de compliment de les autoritzacions ambientals
18/02/2021
Les dones representen el 40% de l’ocupació al sector agroalimentari català
18/02/2021
Actualitzats els mapes amb la distribució territorial de les indústries agroalimentàries de Catalunya per sectors i les dades del visor interactiu
17/02/2021
La FAO declara el 2021 l’Any Internacional de les Fruites i les Verdures
15/02/2021
El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021
10/02/2021
El Govern aprova al Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya 2021-2026
10/02/2021
El procés participatiu Vins Vinents promou el debat i la reflexió estratègica sobre el futur de la vinya i el vi a Catalunya
26/01/2021
Jordi Doménech
Per nosaltres treballar amb productes de qualitat i artesans és la nostre manera i filosofia de vida
22/01/2021
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2021
30/12/2020
Es presenta el Pla estratègic de l'alimentació de Catalunya 2021-2026
21/12/2020
El Laboratori Agroalimentari participa en el projecte ‘Oleum Project’
16/12/2020
El formatger Jordi Domènech guanya el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2020
03/12/2020
A Catalunya hi ha 347 empreses productores d'oli d'oliva que facturen 863 milions d'euros
26/11/2020
L’informe “La genòmica a Catalunya. Píndola tecnològica” fa una radiografia de l’actual ecosistema català i mundial de la genòmica
25/11/2020
Es convoquen els ajuts per a la promoció i foment de la venda de proximitat a Catalunya corresponents a l'any 2020-2021
30/10/2020
El proper 5 de novembre es celebrarà la jornada en línia ‘Cafè amb la Recerca: Nano in food’
20/10/2020
El Laboratori Agroalimentari presenta un pòster sobre el control de substàncies anabòliques en orina mitjançant LC-MS / MS
19/10/2020
La Comissió Europea llança dues enquestes sobre el sector agroalimentari
06/10/2020
L'estratègia "De la granja a la taula" del Pacte Verd Europeu preveu provar i demostrar innovacions sistèmiques en l’alimentació
02/10/2020
Agricultura presenta una guia per a garantir un espigolament segur
01/10/2020
Publicat l’Informe anual del porcí 2019
14/09/2020
Jaume Planella
Aquesta infraestructura aporta a Noel seguretat alimentària, qualitat, innovació tecnològica i sostenibilitat
10/09/2020
Catalunya incrementa les seves exportacions agroalimentàries un 9,18% en el primer semestre de 2020
25/08/2020
Agricultura convocarà ajuts als Consells Reguladors de DOP i IGP de productes agroalimentaris afectats per la Covid-19
18/08/2020
Més del 60% de la població catalana consumeix aliments ecològics certificats
30/07/2020
Els ajuts a les indústries agroalimentàries generaran inversions de 135 milions d’euros a Catalunya
29/07/2020
El Departament d'Agricultura presenta 10 projectes per transformar el sector agroalimentari
28/07/2020
El Laboratori Agroalimentari publica un article a la revista ‘Analytical Methods’
14/07/2020
Convocats els ajuts a la compra de productes frescos a petits productors amb dificultats de comercialització
13/07/2020
Antoni Majoral
Haver transformat la granja en ecològica ens fa més sostenibles mediambientalment i aporta un major valor afegit als nostres productes
03/07/2020
Aprovat el Decret que estableix el Reglament de la Llei de les Organitzacions Interprofessionals Agroalimentàries de Catalunya
02/07/2020
El volum de les exportacions del sector agroalimentari a Catalunya ha augmentat un 3,8% al 2020
29/06/2020
El Departament d'Agricultura atorga el Diploma de Mestre Artesà Alimentari a 25 persones
18/06/2020
Nova xarxa per la distribució conjunta de productes de proximitat de les Garrigues
17/06/2020
Nova fitxa sobre els principals requisits i recomanacions per a la conversió de granges avícoles a ecològica
29/05/2020
Es convoquen els ajuts per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat
22/05/2020
Publicat un article que recull els resultats de l’anàlisi de perfils de pigments naturals en olis d’oliva verge extra
21/05/2020
El DARP destinarà 4 milions d’euros per ajudar els productors amb problemes de comercialització derivats de la crisi del Covid-19
21/05/2020
La superfície de producció ecològica catalana creix prop d’un 9% el 2019
19/05/2020
Es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2020
15/05/2020
El laboratori Agroalimentari participa en el “13th European Pesticide Workshop - EPRW” amb la presentació de dos pòsters
15/05/2020
Agricultura crea un Marketplace en línia d'iniciatives solidàries que lluiten per donar resposta a l'emergència alimentària
14/05/2020
Josep Maria Bosch
Una de les funcions principals de la ShopApp és poder disposar d’un canal directe de venda amb la nostra xarxa de clients
08/05/2020
Publicades noves fitxes de la unitat de Producció Agroalimentària Ecològica (PAE)
01/05/2020
El web #AlimentsDeProp reuneix les diferents iniciatives catalanes de venda d'aliments i begudes de proximitat
28/04/2020
Ampliació de l'abast de l'acreditació del Laboratori Agroalimentari d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017
10/04/2020
Nova guia de l’OMS amb recomanacions enfront el COVID-19 per a les empreses alimentàries
09/04/2020
Més de 800 professionals del sector agroalimentari participen en dues formacions en línia
08/04/2020
Recomanacions per complir les limitacions de circulació durant l'estat d'alarma en el sector agroalimentari i pesquer
02/04/2020
Pàgina 4 de 23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 151 - 200 de 1.120 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →