Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Notícies
/
Notícies
Cerca
Més notícies
David Hernández, de Montserrat Forners, es proclama guanyador del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2022
30/09/2022
Aprovat el Projecte de decret del Catàleg de fauna salvatge autòctona amenaçada
29/09/2022
Es presenta el nou Registre de Terres de Catalunya, que vol lluitar contra el despoblament, impulsar l’autoabastiment alimentari i facilitar la incorporació de persones al món agrari
29/09/2022
Es publica el mapa de cultius 2022, disponible en format shape i geopackage per fomentar la utilització de les noves tecnologies
28/09/2022
L’Aliança Catalunya 2030 analitza els reptes i oportunitats de l’Agenda 2030 davant del context de crisi planetària
27/09/2022
Catalunya celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu d’accelerar la transició energètica
27/09/2022
El proper dilluns 3 d’octubre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
26/09/2022
La xarxa d’Escoles Verdes ofereix una proposta de formació i acompanyament sobre ciència ciutadana de la mà del CREAF
26/09/2022
Es publica la guia de criteris ambientals per als projectes de Plantes Solars Fotovoltaiques
23/09/2022
Es comença a treballar en el procés d’elaboració de l’Estatut dels municipis rurals
23/09/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en el “14th European Pesticide Residue Workshop”
22/09/2022
La Renda Agrària del 2021 disminueix un 14% respecte a l’any anterior i se situa en els 1.865 milions d’euros
22/09/2022
Consulta la Distribució general de la superfície de Catalunya per comarques i àmbits provincials corresponent a 2021
21/09/2022
Dossier Tècnic nº 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”
20/09/2022
El paisatge botànic a l’entorn de les vinyes influencia les aromes dels vins que s’hi elaboren
20/09/2022
Publicades les superfícies, rendiments i produccions definitives dels conreus agrícoles de Catalunya de l’any 2021
19/09/2022
Les Escoles Agràries inicien el curs 2022-2023 amb dos nous cicles de grau superior: de Vitivinicultura i de Paisatgisme, Agroecologia i Acció Climàtica
16/09/2022
Es presenta el Manual de gestió de recursos micològics a Catalunya
15/09/2022
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
15/09/2022
Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal
14/09/2022
EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023
14/09/2022
S’aprova el Pla Estratègic de la PAC 2023-2027, que vol avançar cap a una agricultura més innovadora i digital
13/09/2022
Oberta la convocatòria pels ajuts a la gestió forestal sostenible per a finques de titularitat pública
13/09/2022
Publicades al BOE les bases reguladores dels ajuts inclosos al PERTE Agro
12/09/2022
El V Congrés Nacional d'Enginyers Agrònoms abordarà solucions de l’enginyeria agronòmica que donin resposta al repte demogràfic rural
12/09/2022
S’obren dues convocatòries de subvencions per al finançament d’actuacions a les reserves de la biosfera de Catalunya
09/09/2022
Es presenta l’Aliança i4Vi per fer més competitiu el sector del vi a Catalunya
08/09/2022
Oberta la convocatòria per l’ajut de mínims a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries
08/09/2022
S’aproven els ajuts FEMP a les Organitzacions Professionals del sector dels productes de la pesca i l’aqüicultura per a la seva creació
07/09/2022
Valor fertilitzant de les dejeccions ramaderes
06/09/2022
El Servei de Sanitat Vegetal actualitza els fulls informatius de la taca bacteriana dels fruiters de pinyol
05/09/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de setembre de 2022
01/09/2022
Nova fitxa tècnica sobre la prevenció de la diarrea post deslletament en garrins ecològics mitjançant estratègies alimentàries
31/08/2022
Es publica el Mapa d’Explotacions agrícoles de Catalunya amb les dades de la DUN 2022
30/08/2022
Lleida acollirà la segona edició del Congrés BIT de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia
30/08/2022
El proper dilluns 5 de setembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
29/08/2022
El Laboratori Agroalimentari amplia l’abast d’acreditació amb diverses determinacions analítiques
26/08/2022
El projecte Valorafood investiga el reaprofitament dels excedents alimentaris del sector pesquer per poder desenvolupar subproductes innovadors
25/08/2022
Nova fitxa de normativa sobre els principals requisits i recomanacions per a la conservació de granges avícoles a la producció ramadera ecològica
25/08/2022
Es publica una guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
24/08/2022
Es convoca 1M€ en ajuts adreçats a promoure la utilització del most concentrat rectificat en l’elaboració de vins escumosos de qualitat
24/08/2022
S’obre una línia d’ajuts de 27 milions d’euros per impulsar les energies renovables d’ús tèrmic
23/08/2022
Es posa en marxa una nova eina per millorar el potencial de rendiment del blat
19/08/2022
S’impulsa la cooperació Leader de Catalunya amb l’aprovació de 15 projectes estratègics amb un import total de més d’1,1M€
18/08/2022
Es publiquen les bases reguladores per a les convocatòries dels programes d’incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d’energia renovable
18/08/2022
Es posa en marxa una prova pilot per promoure un ús responsable dels espais naturals fluvials
17/08/2022
La previsió de collita de poma a Catalunya per al 2022 és de 229.400 tones i la de pera de 101.060 tones
11/08/2022
S’aprova el conveni de col·laboració per a l’execució de la segona fase del programa de millora de l’eficiència i sostenibilitat en regadius
10/08/2022
L’INCAVI presenta el full de ruta per esdevenir palanca de transformació i d’excel·lència del vi català
09/08/2022
RuralCat supera els 100.000 visitants durant la primera meitat del 2022
08/08/2022
Pàgina 14 de 200
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 651 - 700 de 9.954 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →