Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Notícies
/
Notícies
Cerca
Més notícies
S'investiga l'augment de la resiliència del sòl agrícola davant d'esdeveniments climàtics extrems i el segrest de carboni
02/12/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de desembre de 2022
02/12/2022
Guanyadors i finalistes de la XXI edició del premi PITA
01/12/2022
Disponible la fitxa estadística del sector de l'Olivera
30/11/2022
Oberta la tramitació FEAGA Vi 2023
30/11/2022
Es destinen 1M € a actuacions per promoure la descarbonització de la flota pesquera
29/11/2022
Nova campanya de promoció de les clementines de l’Acord del Codi de Bones Pràctiques al llarg de la Cadena Alimentària de Catalunya
29/11/2022
Forest HEAT i Honey.AI guanyadors dels premis Ruralapps 2022
25/11/2022
S’impulsa l’elaboració d’un Model Digital de Classes de Capacitat Agrològica de Sòls del territori de Catalunya
24/11/2022
Es convoquen els ajuts a les assegurances d’hivernacles corresponents a la campanya 2022-2023
23/11/2022
Oberta la convocatòria del Premi "Aliments d’Espanya. Millors Olis d’Oliva Verge Extra: Campanya 2022-2023"
23/11/2022
RuralCat oferirà 43 cursos de Formació Agrària a Distància (FAD) al llarg del 2023
22/11/2022
Oberta la convocatòria dRural, un projecte finançat per programa Horizon 2020
22/11/2022
S’ha celebrat el 20è aniversari de l’ADV de l’avellana
21/11/2022
Ús d’aliments no ecològics a causa de la sequera
18/11/2022
S’impulsen nous projectes de modernització de regadius associats als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
18/11/2022
Oberta la convocatòria Next Generation EU de subvencions de la Fundació Biodiversitat
18/11/2022
Ja està disponible la nova fitxa d’etiquetatge de vins
17/11/2022
Obertes les convocatòries FEMPTA 2022
16/11/2022
Es quatriplica el pressupost destinat a Catalunya per a la innovació i modernització del sector agrícola i ramader
14/11/2022
El nou programa Interreg ‘NEXT MED’ de cooperació a l'àrea mediterrània es presenta per a la seva adopció definitiva
14/11/2022
El proper dilluns 21 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
11/11/2022
S'obre una línia d'ajuts a la destil·lació de subproductes de la vinificació i altres formes de transformació del raïm
09/11/2022
Es publica la fitxa estadística de l’horta amb les darreres dades actualitzades
08/11/2022
L'espai de la vinya i el vi de l'Oficina Virtual de les Taules Sectorials Agràries estrena un nou apartat dedicat al control de pesades de la verema
07/11/2022
S’impulsen contractes per ramats que pasturin amb finalitats de prevenció d’incendis i millora de la biodiversitat
07/11/2022
Disponible el Repositori Digital d’Agricultura de Precisió
04/11/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre de 2022
03/11/2022
Un estudi vol millorar la qualitat dels vins escumosos i potenciar el sector del suro a Catalunya
02/11/2022
Èxit de projectes presentats en la darrera convocatòria d'ajuts Leader amb 321 sol·licituds per a realitzar inversions en les zones Leader de Catalunya
31/10/2022
S’inicia el procés de participació ciutadana de l’Agència de la Natura de Catalunya
28/10/2022
L’Oficina Virtual d’Extensius.cat estrena una nova pàgina web
27/10/2022
Publicada la infografia sobre les Accions Transformadores del Pla d’Acció 2022-2024 de l’Estratègia de Bioeconomia de Catalunya
27/10/2022
Participa en l’enquesta regional de percepcions de la Bioeconomia
27/10/2022
Publicats els nous mapes d'avaluació de la qualitat de l'aire
27/10/2022
Es publica l’evolució dels cànons d’arrendaments rústics a Catalunya del 2021
27/10/2022
Els reptes de comunicar la sostenibilitat alimentària a debat en una jornada tècnica organitzada a Barcelona
26/10/2022
Es convoca la primera edició dels Premis Joan Roget a la transferència de coneixement
25/10/2022
S’inicia el procés d’autorització excepcional per crema de restes vegetals per causa sanitària o restes forestals per risc d’incendi
24/10/2022
Ajuts a la gestió forestal sostenible per a les inversions per a la transformació i comercialització dels recursos forestals
21/10/2022
Alternatives a l’ús dels glifosat en conreus extensius
20/10/2022
L'Estratègia Alimentària de Catalunya vol assolir un sistema alimentari més sostenible, just i saludable
20/10/2022
Es publica l’evolució anual dels preus mitjans de la terra agrícola a Catalunya del 2021
19/10/2022
Tret de sortida al procés participatiu sobre l’Estratègia de relleu generacional agrari de Catalunya
18/10/2022
Disponible una eina que ajudarà a decidir la data de caducitat i la de consum preferent dels aliments a partir de criteris científics
18/10/2022
Envasos compostables fets amb residus de la indústria agroalimentària
17/10/2022
S’actualitzen els mapes de distribució del nombre d’explotacions ramaderes i les seves capacitats a Catalunya pel 2021
17/10/2022
Aprovada la creació de l’Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya
11/10/2022
L’Idescat i el CADS publiquen nous indicadors i subindicadors per mesurar l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a Catalunya
10/10/2022
Se celebra el mes de la Ciència Ciutadana i Natura 2022 per donar impuls al sector i despertar l’interès de la ciutadania en aquest àmbit
10/10/2022
Ja es pot consultar l’informe del Malbaratament Alimentari a Espanya 2021
10/10/2022
Disponible l’informe Anual del Consum Alimentari 2021
07/10/2022
L’informe anual de campanya de fruita seca 2021/2022 ja està disponible
05/10/2022
Es signa un conveni per impulsar les pimes innovadores del sector agroalimentari i rural mitjançant préstecs participatius (Línia Agroinnpulso)
05/10/2022
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’octubre de 2022
04/10/2022
Publicat l’informe anual del sector de la fruita fresca de l’any 2021
03/10/2022
David Hernández, de Montserrat Forners, es proclama guanyador del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2022
30/09/2022
Aprovat el Projecte de decret del Catàleg de fauna salvatge autòctona amenaçada
29/09/2022
Es presenta el nou Registre de Terres de Catalunya, que vol lluitar contra el despoblament, impulsar l’autoabastiment alimentari i facilitar la incorporació de persones al món agrari
29/09/2022
Es publica el mapa de cultius 2022, disponible en format shape i geopackage per fomentar la utilització de les noves tecnologies
28/09/2022
L’Aliança Catalunya 2030 analitza els reptes i oportunitats de l’Agenda 2030 davant del context de crisi planetària
27/09/2022
Catalunya celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu d’accelerar la transició energètica
27/09/2022
El proper dilluns 3 d’octubre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
26/09/2022
La xarxa d’Escoles Verdes ofereix una proposta de formació i acompanyament sobre ciència ciutadana de la mà del CREAF
26/09/2022
Es publica la guia de criteris ambientals per als projectes de Plantes Solars Fotovoltaiques
23/09/2022
Es comença a treballar en el procés d’elaboració de l’Estatut dels municipis rurals
23/09/2022
El Laboratori Agroalimentari participa en el “14th European Pesticide Residue Workshop”
22/09/2022
La Renda Agrària del 2021 disminueix un 14% respecte a l’any anterior i se situa en els 1.865 milions d’euros
22/09/2022
Consulta la Distribució general de la superfície de Catalunya per comarques i àmbits provincials corresponent a 2021
21/09/2022
Dossier Tècnic nº 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”
20/09/2022
El paisatge botànic a l’entorn de les vinyes influencia les aromes dels vins que s’hi elaboren
20/09/2022
Publicades les superfícies, rendiments i produccions definitives dels conreus agrícoles de Catalunya de l’any 2021
19/09/2022
Les Escoles Agràries inicien el curs 2022-2023 amb dos nous cicles de grau superior: de Vitivinicultura i de Paisatgisme, Agroecologia i Acció Climàtica
16/09/2022
Es presenta el Manual de gestió de recursos micològics a Catalunya
15/09/2022
El nou Registre vitivinícola de Catalunya (e-RVC), l’eina que garanteix la traçabilitat dels productes vitivinícoles i facilita la gestió dels operadors
15/09/2022
Pàgina 8 de 132
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 526 - 600 de 9.885 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →