Salta al contingut principal
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Spotify
Ruralcat
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.net
    • Horta.net
    • Oficina Vigilància Tecnològica
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix

Ruta de navegació

  1. Informació
  2. Notícies

titol cercador noticies

Cercador de notícies

Barra de cerca

Ruralcat Actualitat Page Title

Notícies

Publicador de continguts

L’esdeveniment tindrà lloc del 27 al 29 de gener al recinte IFEMA de Madrid.
			
			
				Gastronomia
Catalunya serà present a Madrid Fusión per primera vegada per destacar el valor de la seva gastronomia
28/01/2025
Els desafiaments provenen de la ciència, la tecnologia i la disrupció i estan vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible.
			
			
				IFest
Obertes les inscripcions pel iFest Challenge Competition
28/01/2025
La nova estratègia farà possible actuacions com l’educació alimentària.
			
			
				Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia
S’impulsa l’Estratègia Alimentària de Catalunya 2025-2028 amb 131 accions
27/01/2025
El mes de gener és l’inici de la temporada de calçotades amb salsa de calçot que té com a ingredients bàsics l’ametlla o l’avellana
			
			
				REGIO GASTRONOMIA
Primeres activitats per celebrar el reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia
23/01/2025
La iniciativa ha comptat amb el suport del Govern a través d’un ajut de 122.409 euros.
			
			
				LARVES
Es crea un sistema de reaprofitament de residus agrícoles mitjançant l’ús d’insectes per crear adobs i pinsos
23/01/2025
En total s’ha abonat un import de 58,3 milions d’euros.
			
			
				ajuts sequera
Es destinen 8,6 milions d’ajuts al sector primari afectat per la sequera
23/01/2025
La formació està dissenyada per tenir una durada de dos mesos.
			
			
				nou curs
Nou curs per a la gestió empresarial del sector primari adreçat als joves interessats en incorporar-se al món agrari
23/01/2025
Un dels moments clau de la jornada serà el taller-debat sobre l’estratègia Smart Green Water.
			
			
				Reg intel·ligent
Jornada sobre la digitalització del reg agrícola a l’IRTA Mas Badia
22/01/2025
Pàgina 18 de 67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
— 8 articles per pàgina
S'estan mostrant 137 - 144 de 531 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2025
Generalitat de Catalunya FEADER