Salta al contingut principal
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Spotify
Ruralcat
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.net
    • Horta.net
    • Oficina Vigilància Tecnològica
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix

Ruta de navegació

  1. Informació
  2. Notícies

titol cercador noticies

Cercador de notícies

Barra de cerca

Ruralcat Actualitat Page Title

Notícies

Publicador de continguts

Els mercats de pagès són una eina clau per transformar el sistema alimentari: fomenten la venda directa, enforteixen l’economia local i connecten el món rural amb l’urbà
Els mercats de pagès, protagonistes d’una jornada clau per al futur alimentari sostenible de Catalunya
16/06/2025
La Dècada dels Oceans és un projecte de les Nacions Unides per impulsar col·laboracions entre les parts interessades de tot el món i desencadenar una revolució en la ciència oceànica
La Unesco tria Barcelona per acollir el centre col·laborador de la Dècada dels Oceans en economia oceànica sostenible
13/06/2025
El projecte OPTICARN aplica protocols específics de maduració per millorar la qualitat i conservació de la carn de boví, oví i porcí
Millora de la qualitat sensorial i vida útil de la carn mitjançant estratègies de maduració innovadores, l’enfocament d’un nou grup operatiu
12/06/2025
Naiara Pardo Mates i Sílvia Termes, membres del Laboratori Agroalimentari, participen al simpòsium internacional TRACES 2025
El Laboratori Agroalimentari participa en el simpòsium internacional TRACES 2025 celebrat a Gant del 3 al 6 de juny
12/06/2025
Amb l’arribada del període d’alt risc d’incendis forestals, el PEFC Catalunya impulsa la campanya “Stop al foc”
PEFC Catalunya impulsa la campanya “Stop al Foc” per conscienciar sobre la prevenció d’incendis forestals aquest estiu
11/06/2025
Projecte pilot innovador del Grup Operatiu
Transformar excedents en oportunitats: nous productes ecològics a partir de llegums autòctons catalans
10/06/2025
Tricholoma portentosum en els boscos de Meranges
El clima i la topografia, determinants per a la riquesa de bolets als boscos mediterranis
10/06/2025
Darrera edició del Catalan Food Business Forum
El Catalan Food Business Forum reuneix 90 empreses catalanes d’aliments amb 100 importadors de 23 països d’arreu del món
09/06/2025
Pàgina 2 de 67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
— 8 articles per pàgina
S'estan mostrant 9 - 16 de 532 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2025
Generalitat de Catalunya FEADER