Salta al contingut principal
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Spotify
Ruralcat
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Oficina Vigilància Tecnològica
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí RuralCat
    • Butlletí Reg
    • Projectes Europeus
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Vídeos
    • Observatori agroalimentari, rural i ambiental
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacte
  • Subscripcions
  • Accedeix

Ruta de navegació

  1. Informació
  2. Notícies

titol cercador noticies

Cercador de notícies

Barra de cerca

Ruralcat Actualitat Page Title

Notícies

Publicador de continguts

L’ús de barreges de gramínies i lleguminosos permet optimitzar la qualitat del farratge i la sostenibilitat de les explotacions de vaques de llet
Un projecte pioner per a millorar la sostenibilitat de les granges ecològiques de vaca de llet mitjançant farratges més nutritius
03/09/2025
L’enciam és un dels cultius afectats aquest mes de setembre, sobretot a causa del virus del bronzejat
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de setembre de 2025
03/09/2025
El document se centra en la metodologia Leader i el seu impacte en els projectes de cooperació
Dossier Tècnic 131: “Cooperació LEADER, una eina clau per al desenvolupament dels territoris rurals”
02/09/2025
El 2024, la producció ecològica a Catalunya va continuar creixent malgrat les dificultats, amb increments notables en vinya, olivera i activitats agroalimentàries, i un consumidor cada vegada més conscient dels productes bio
La producció bio a Catalunya continua creixent en superfície i indústria agroalimentària l’any 2024
01/09/2025
El document preveu mesures específiques per protegir les abelles i impulsar la qualitat i la promoció de la mel catalana, amb l’objectiu de consolidar el sector i la seva contribució als ecosistemes
Catalunya impulsa el Pla d’acció de la mel 2025-2028 per reforçar la producció i el valor del sector apícola
28/08/2025
Les noves eines digitals de precisió poden reduir pèrdues, optimitzar collites i reforçar la competitivitat del sector citrícola català
Eurecat desenvolupa eines digitals per a una agricultura de precisió en taronges i mandarines
28/08/2025
Les dades preliminars mostren que, tot i que molts apiaris presenten nivells baixos d’infestació de Varroa, la presència de virus i altres patògens continua afectant la salut de les colònies
El Servei de Sanitat Animal del DARPA i el sector apícola impulsen un estudi per avaluar l’estat de les colònies d’abelles a Catalunya
26/08/2025
Projecte pilot innovador del Grup Operatiu
La nova tecnologia UHPH (Ultra Pressió d’Homogeneïtzació) revoluciona la producció de vins i sucs amb menys sulfits i millor qualitat
26/08/2025
Pàgina 11 de 84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
— 8 articles per pàgina
S'estan mostrant 81 - 88 de 672 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2025
Generalitat de Catalunya FEADER