Salta al contingut principal
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Spotify
Ruralcat
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Oficina Vigilància Tecnològica
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí RuralCat
    • Butlletí Reg
    • Projectes Europeus
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Vídeos
    • Observatori agroalimentari, rural i ambiental
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacte
  • Subscripcions
  • Accedeix

Ruta de navegació

  1. Informació
  2. Notícies

titol cercador noticies

Cercador de notícies

Barra de cerca

Ruralcat Actualitat Page Title

Notícies

Publicador de continguts

Participants durant una visita a Nous El Soler, l’any passat, en el marc de la Setmana Bio.
La Setmana Bio 2025 porta més de 450 activitats per descobrir l’alimentació ecològica a Catalunya
15/10/2025
La secretària general d’Agricultura, Cristina Massot, i la directora de Prodeca, Dèlia Perpiñà, durant la visita a l’Espai Catalunya a la fira ANUGA 2025
Més de quaranta empreses catalanes participen a la fira internacional d’alimentació i begudes ANUGA 2025
15/10/2025
Projecte pilot innovador del Grup Operatiu
L’arç groc, un cultiu estratègic per a revitalitzar l’agricultura de muntanya al Pirineu català
14/10/2025
Voluntaris durant una de les espigolades de la V Marató #JoEspigolo al Parc Agrari del Baix Llobregat
Una centena de voluntaris recullen més de 8 tones d’aliments durant la V Marató #JoEspigolo de la campanya “Aprofitem els aliments”
14/10/2025
L’Observatori agroalimentari estrena una eina digital per analitzar l’ocupació al sector agroalimentari català amb dades actualitzades i interactives
Nova eina interactiva per analitzar l’ocupació a tota la cadena alimentària catalana
13/10/2025
Projecte pilot innovador del Grup Operatiu
Reduir fitosanitaris i controlar el motejat: nova estratègia per les pomeres gironines
10/10/2025
La Denominació d'Origen Catalunya preveu un augment global de la producció del 30%
La producció vitivinícola a Catalunya augmenta un 30% el 2025 respecte a la campanya anterior
09/10/2025
Les xarxes socials i els nous creadors de contingut transformen la manera de comunicar la gastronomia, segons el nou número d’Alimentació i Comunicació
Es publica el desè número d’Alimentació i Comunicació: les noves tendències en comunicació gastronòmica
09/10/2025
Pàgina 4 de 84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
— 8 articles per pàgina
S'estan mostrant 25 - 32 de 666 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2025
Generalitat de Catalunya FEADER