Salta al contingut principal
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia'ns la teva consulta
  • Spotify
Ruralcat
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.net
    • Horta.net
    • Oficina Vigilància Tecnològica
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix

Ruta de navegació

  1. Informació
  2. Notícies

titol cercador noticies

Cercador de notícies

Barra de cerca

Ruralcat Actualitat Page Title

Notícies

Publicador de continguts

Els assistents al viatge tècnic van visitar diverses finques durant la seva estada
El projecte LIFE AgroForAdapt reuneix una seixantena de professionals del sector agrari i forestal a Palència i Burgos
04/07/2025
Exsudació en maduixa a causa de la presència de larves de D. Suzukii a l’interior del fruit
Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol de 2025
03/07/2025
Celebració dels 10 anys del Pràcticum Odisseu a la Seu d’Urgell
Més de 600 universitaris es beneficien de les beques Pràcticum Odisseu que ofereixen experiències laborals en zones rurals
03/07/2025
Fruita dolça és com s’anomena un seguit de fruites carnoses, sucoses i amb un gust dolç que es caracteritzen per ser riques en aigua, vitamines, fibra i sucres naturals
Reivindicació de la importància de la fruita i el raïm en la nostra gastronomia en el marc de la Regió Mundial de la Gastronomia
02/07/2025
El PATT promou espais de trobada i transferència de coneixement per avançar cap a un model agroalimentari més innovador
Properes jornades clau: Comunicació gastronòmica, Matins d’innovació de Biotecnologia i Polítiques del temps
01/07/2025
L’ús de drons (UAVs) i l’anàlisi d’imatges, permet monitoritzar l’estat dels prats, estimar-ne la producció i analitzar el comportament del bestiar
Tres Activitats de Demostració mostren el potencial de la digitalització en l’àmbit agroambiental
01/07/2025
L’objectiu és informar de les propietats d’aquestes fruites.
Nova campanya per a la promoció del préssec i de la nectarina per informar al consumidor i posar en valor les qualitats d’aquests productes
30/06/2025
El Pla d’acció de la ramaderia extensiva 2025-2028 està alineat amb l’Estratègia alimentària de Catalunya
Aprovades 33 mesures amb l’objectiu de potenciar la ramaderia extensiva als Pirineus i Prepirineus
27/06/2025
Pàgina 3 de 70
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
— 8 articles per pàgina
S'estan mostrant 17 - 24 de 559 resultats.
  • ← Primer
  • Anterior
  • Següent
  • Últim →
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2025
Generalitat de Catalunya FEADER