Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

El processament per altes pressions és una tecnologia no tèrmica que presenta avantatges per a la indústria alimentària
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 22/03/2019 
Les jornades demostratives, que s’emmarquen dins les activitats de demostració “Altes pressions hidrostàtiques per aliments més segurs, saludables i innovadors – HPPALIM” es celebraran els dies 27 i 28 de març a l’IRTA de Monells.

L’IRTA organitza dues sessions demostratives de processament d’aliments per altes pressions

El processament per altes pressions és una tecnologia no tèrmica que presenta avantatges per a la indústria alimentària
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 22/03/2019 
Les jornades demostratives, que s’emmarquen dins les activitats de demostració “Altes pressions hidrostàtiques per aliments més segurs, saludables i innovadors – HPPALIM” es celebraran els dies 27 i 28 de març a l’IRTA de Monells.

El DARP publica les fitxes informatives sobre l’etiquetatge i qualitat de les fruites i hortalisses

El document vol facilitar als agents de la cadena alimentària l’aplicació de la normativa que regula aquest sector
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 19/03/2019 
Es tracta d’un document que vol ser una eina útil per al sector per garantir la informació i la qualitat de la fruita, i facilitar el compliment de la normativa.

CREDA-IRTA-UPC participa en el projecte STRENGHT2FOOD per reforçar la sostenibilitat alimentària europea a través de la qualitat

El projecte pretén crear nous mercats per a productes alimentaris de qualitat
PROJECTES EUROPEUS
 | 04/03/2019 
Es tracta d’un projecte de cinc anys de durada finançat per la UE, a través del programa Horizon 2020, amb un pressupost total de 6.904.226€.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.