Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

Els premiats i nominats als PITA 2016 amb la consellera i representats del DARP. Font: RuralCat
PITA 2016
 | 16/12/2016 
Pau Salse d'Agropecuària Montgai, Josep Pinto d'Associació Agrària Ecològica de Muntanya, Lluís Coromina d'Agrienergia/Farinera Coromina, Antoni Abat de Pescadors de Roses, Maurici Cot de Maurici Cot i Gerard Garreta de Cal Grauet van recollir ahir, de mans de la consellera Mertitxell Serret, els guardons dels premis PITA 2016.

Convocatòria de les startups al programa Síty2017

INNOVACIÓ
 | 23/11/2017 
Síty2017 es un programa dirigit a l’incubació de startups que milloren la qualitat de vida dels ciutadans abordant els reptes de l’alimentació en tres àmbits: hàbits saludables, economia circular i eficiència a la cadena alimentària.

Nous Reglaments d'Indicacions Geogràfiques Protegides

Brandy del Penedès. Font: DARP
ALIMENTACIÓ
 | 22/11/2017 
S'han publicat dos nous Reglaments d'Indicacions Geogràfiques Protegides: IGP Brandy del Penedès i IGP Ratafia Catalana.

El desenvolupament de certes varietats de vinya permetria reduir l’ús de fitosanitaris

Imatge de la jornada celebrada a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Font: IRTA
VINYA
 | 21/11/2017 
Experts del món del vi participen a una jornada organitzada per l’IRTA i RedVitis per a debatre les principals estratègies per a assolir una producció vinícola més sostenible
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.