Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària
ENTREVISTA
| 05/10/2018
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.
"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
Jeroni Castell 05/01/2016
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
Anna Escoda 09/12/2015
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"
Joel Peris/Raquel Clavell 08/09/2015
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
Pere Castells i Esqué 22/07/2015
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
Anna Garriga Ripoll 07/05/2015
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
El més
- Jornades tècniques del 19 al 25 de novembre
- A partir del mes de novembre entra en vigor l’obligació d’aplicar purins amb sistemes alternatius al ventall
- Es posa en marxa el Comitè de Cogestió del cranc blau a les Terres de l'Ebre
- El seminari tècnic ‘Recerca en viticultura’ exposa els resultats dels darrers treballs d’investigació en viticultura
- Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre
Directe a:
- Agricultura de Precisió
- Agrometeorologia
- Agroturisme
- Avisos Fitosanitaris contestadors
- Butlletí
- Centre de documentació
- Cercador Grups Operatius
- Cercador Projectes Europeus
- Dossiers Tècnics
- Eines cartogràfiques
- Jornades PATT
- Ponències PATT
- La previsió del temps
- Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)