Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària
ENTREVISTA
| 05/10/2018
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.
"Una explotació és fruit de lesforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
Joan Viñolas i Esteva 05/06/2013
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
Albert Duaigües 08/05/2013
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
"Girona és lúnica província de lEstat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
Carles Carreras 24/04/2013
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en lepicentre del mercat pesquer del sud dEuropa"
Leandro Serra Pallarès 15/10/2012
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
Alfons Vilarrasa i Cagigós 20/07/2012
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
El més
- Jornades tècniques del 19 al 25 de novembre
- A partir del mes de novembre entra en vigor l’obligació d’aplicar purins amb sistemes alternatius al ventall
- Es posa en marxa el Comitè de Cogestió del cranc blau a les Terres de l'Ebre
- El seminari tècnic ‘Recerca en viticultura’ exposa els resultats dels darrers treballs d’investigació en viticultura
- Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre
Directe a:
- Agricultura de Precisió
- Agrometeorologia
- Agroturisme
- Avisos Fitosanitaris contestadors
- Butlletí
- Centre de documentació
- Cercador Grups Operatius
- Cercador Projectes Europeus
- Dossiers Tècnics
- Eines cartogràfiques
- Jornades PATT
- Ponències PATT
- La previsió del temps
- Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)