Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
ENTREVISTA
 | 05/10/2018 
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”

Humbert Contí i Meritxell Jardí   14/02/2019
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”

“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”

Francesc Ribas   29/01/2019
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”

“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”

Pere Frigola   23/11/2018
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”

“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”

Josep Miquel Canut   06/12/2018
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”

“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”

Albert Puigdemont   02/11/2018
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”

“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

Pau Frigola   05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

Vicenç Boadas   21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà   06/02/2018
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

Arnau Queralt i Bassa   22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

Jordi Capdevila   19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"