Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
ENTREVISTA
 | 05/10/2018 
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”

Humbert Contí i Meritxell Jardí   14/02/2019
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”

“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”

Francesc Ribas   29/01/2019
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”

“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”

Pere Frigola   23/11/2018
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”

“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”

Josep Miquel Canut   06/12/2018
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”

“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”

Albert Puigdemont   02/11/2018
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”

“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

Pau Frigola   05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

Vicenç Boadas   21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà   06/02/2018
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

Arnau Queralt i Bassa   22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

Jordi Capdevila   19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

"Ladaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

Oriol Rovira   26/06/2017
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

Marc Solé   07/06/2017
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

Carme Ruscalleda   11/05/2017
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

Paul Soto   28/04/2017
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

Pere Castells Esqué   06/04/2017
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"

Mª Carmen Vidal Carou   23/09/2016
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"

"Afortunadament la relació entre la universitat i lempresa és cada vegada més estreta"

Olga Martín Belloso   21/06/2016
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"

"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"

José Luis Rodríguez   24/05/2016
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"

"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"

Emilia Vila   27/04/2016
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"

"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"

M. Lourdes Reig   30/03/2016
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"

"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"

Joan Sanmartín Suñer   18/03/2016
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"

"La innovació és fruit de la curiositat i lintent de millora"

Carles Figueras Güell   03/03/2016
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"

"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"

Salvador Vergés   24/02/2016
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"

"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

Narciso Pastor Saenz   16/02/2016
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que sadrecen al sector agroalimentari"

Josep Maria Monfort Bolívar   28/01/2016
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"

"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

Jeroni Castell   05/01/2016
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

Anna Escoda   09/12/2015
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"

Joel Peris/Raquel Clavell   08/09/2015
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"

"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

Pere Castells i Esqué   22/07/2015
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

Anna Garriga Ripoll   07/05/2015
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"