Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària
ENTREVISTA
| 05/10/2018
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
Humbert Contí i Meritxell Jardí 14/02/2019
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
Francesc Ribas 29/01/2019
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
Pere Frigola 23/11/2018
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
Josep Miquel Canut 06/12/2018
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
Albert Puigdemont 02/11/2018
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
Pau Frigola 05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
Vicenç Boadas 21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà 06/02/2018
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
Arnau Queralt i Bassa 22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
Jordi Capdevila 19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
"Ladaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
Oriol Rovira 26/06/2017
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
Marc Solé 07/06/2017
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
Carme Ruscalleda 11/05/2017
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
Paul Soto 28/04/2017
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
Pere Castells Esqué 06/04/2017
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
Mª Carmen Vidal Carou 23/09/2016
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
"Afortunadament la relació entre la universitat i lempresa és cada vegada més estreta"
Olga Martín Belloso 21/06/2016
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
José Luis Rodríguez 24/05/2016
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
Emilia Vila 27/04/2016
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
M. Lourdes Reig 30/03/2016
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
Joan Sanmartín Suñer 18/03/2016
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
"La innovació és fruit de la curiositat i lintent de millora"
Carles Figueras Güell 03/03/2016
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"
Salvador Vergés 24/02/2016
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
Narciso Pastor Saenz 16/02/2016
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que sadrecen al sector agroalimentari"
Josep Maria Monfort Bolívar 28/01/2016
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
Jeroni Castell 05/01/2016
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
Anna Escoda 09/12/2015
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"
Joel Peris/Raquel Clavell 08/09/2015
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
Pere Castells i Esqué 22/07/2015
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
Anna Garriga Ripoll 07/05/2015
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
Xavier Espuña i Soler 29/04/2015
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
"Innovar és un dels nostres objectius constants"
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
Sebastià Banús 07/01/2015
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"
"Veiem oportunitats de negoci en làrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
Joan Tristany 24/12/2014
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a lavantguarda en lús de fitosanitaris"
Francesc M. Obiol Reverter 17/11/2014
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"
"Laplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
Jesús Fierro i Rugall 30/05/2014
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
Daniel Garcia Llobet 21/05/2014
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
"Si disminuïm la variabilitat de les parcel·les, augmentem la producció i podem treballar per a la qualitat que ens demana el client"
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
Jordi Capdevila 13/11/2013
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
"Lassessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a lexplotació"
Francesc Batalla i Camarasa 30/10/2013
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
Pere Muxí Rubio 23/05/2017
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
"La tòfona no deixa indiferent a ningú"
Pere Muxí Rubio 25/06/2013
"La tòfona no deixa indiferent a ningú"
"La tòfona no deixa indiferent a ningú"
"Una explotació és fruit de lesforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
Joan Viñolas i Esteva 05/06/2013
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
Albert Duaigües 08/05/2013
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
"Girona és lúnica província de lEstat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
Carles Carreras 24/04/2013
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en lepicentre del mercat pesquer del sud dEuropa"
Leandro Serra Pallarès 15/10/2012
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
Alfons Vilarrasa i Cagigós 20/07/2012
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
Venanci Grau i Marull 25/06/2012
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
"INTER2000 permet als laboratoris disposar dun mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
Mireia Medina 01/06/2012
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
Àngels Calvo 05/08/2011
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
"El futur passa per adaptar-se als gustos duns clients cada vegada més exigents"
Xavier Pont 04/07/2011
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
Arcadi Calderó 23/06/2011
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
"La cuina no és un show, és una professió"
Ferran Adrià 25/05/2011
"La cuina no és un show, és una professió"
"La cuina no és un show, és una professió"
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
Cristóbal Colón 31/01/2011
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
Lluís Estrada 09/11/2010
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
Antoni Falgueras i Pujol 29/10/2010
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
En un futur "tots els vins seran ecològics"
Josep Maria Albet i Noya 20/10/2010
En un futur "tots els vins seran ecològics"
En un futur "tots els vins seran ecològics"
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
Josep Maria Morell 24/09/2010
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i lecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
Valeri Salgot 17/06/2010
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
"Darrera dun gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
Joan Castells 29/04/2010
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a lelaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
Eduard Mata Albert 22/04/2010
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
El més
- Jornades tècniques del 19 al 25 de novembre
- A partir del mes de novembre entra en vigor l’obligació d’aplicar purins amb sistemes alternatius al ventall
- Es posa en marxa el Comitè de Cogestió del cranc blau a les Terres de l'Ebre
- El seminari tècnic ‘Recerca en viticultura’ exposa els resultats dels darrers treballs d’investigació en viticultura
- Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de novembre
Directe a:
- Agricultura de Precisió
- Agrometeorologia
- Agroturisme
- Avisos Fitosanitaris contestadors
- Butlletí
- Centre de documentació
- Cercador Grups Operatius
- Cercador Projectes Europeus
- Dossiers Tècnics
- Eines cartogràfiques
- Jornades PATT
- Ponències PATT
- La previsió del temps
- Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)