Altres temes d'interès relacionats amb el món de l'alimentació i la indústria agroalimentària: rutes gastronòmiques, agrobotigues...

El conveni vol donar suport financer a les inversions en el conreu de la tòfona
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 04/07/2019 
El Pla d’Acció per al desenvolupament del Sector Tofoner a Catalunya preveu augmentar en 2.000 hectàrees la superfície destinada a aquest conreu.
La Hackathon Pagesa que tindrà lloc durant la setmana contra el malbaratament alimentari del 23 al 29 de setembre
ESCOLES AGRÀRIES
 | 24/07/2019 
L’objectiu és sensibilitzar als joves i al sector sobre la importància de reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari al sector agroalimentari.
La guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 26/07/2019 
Aquesta guia, pionera a l'estat espanyol, vol ser un instrument útil perquè les empreses puguin reflexionar i incorporar de manera senzilla la prevenció i la reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari dins dels seus procediments.
Foto de grup dels alumnes (font: EA de l'Empordà)
ESCOLES AGRÀRIES
 | 11/07/2019 
A punt de finalitzar el curs 2018/19 del CFGS de processos i qualitat a la industria alimentària que imparteix el centre de Monells, l’escola fa un balanç molt positiu del grau d’inserció laboral dels alumnes llicenciats i agraeix el suport de les empreses que els donen suport.
Flor del tomàquet
DOSSIER TÈCNIC
 | 27/02/2019 
El monogràfic està dedicat a les varietats catalanes de tomàquet de Penjar amb la voluntat de donar a conèixer les tècniques de conservació i producció d’aquest aliment tan tradicional a casa nostra. El document és la continuació d’una sèrie dedicada a la divulgació de les varietats tradicionals d’interès agroalimentari.
Moment del congrés
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 25/06/2019 
El congrés ACOFESAL 2019 es va celebrar del 19 al 21 de juny a la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona.
L'estudi analitza els pigments naturals en olis d’oliva per cromatografia d’alta resolució
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 18/06/2019 
El Laboratori Agroalimentari ha col·laborat amb la Universitat de Barcelona en la realització de l’estudi d’anàlisis de pigments naturals en olis d’oliva per cromatografia d’alta resolució amb detector d’espectrometria de masses (UHPLC-MS/MS).
Foto de grup al Parlament (font: DARP)
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 07/06/2019 
Aquest Consell també haurà de liderar els debats amb els representants de l’Administració i de la societat civil per definir un Pacte nacional per a la política alimentària del país.
Cartell del congrés
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 03/06/2019 
El congrés compta amb el patrocini de Grifols amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i del Pla Anual de Transferència Tecnològica.
Els sectors amb més empreses que inclouen els ODS a les seves memòries són el tecnològic (66,7%), el de la construcció (60%) i el de l'energia (55,6%)
SOSTENIBILITAT
 | 31/05/2019 
Només el 55% de les empreses espanyoles cotitzades presenten informes de sostenibilitat mentre que la majoria de les pimes encara s’ha d'iniciar en l'Agenda 2030. Aquestes són algunes de les conclusions que es desprenen del segon informe de l’Observatori dels ODS.