Altres temes d'interès relacionats amb el món de l'alimentació i la indústria agroalimentària: rutes gastronòmiques, agrobotigues...

La dotació del premi és de 3.000 euros, amb un accèssit de 1.000 euros
PREMIS
 | 13/05/2019 
El premi té per finalitat fomentar actuacions innovadores que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes.
Aquest Dossier Tècnic està dedicat a la política de qualitat agroalimentària a Catalunya
DOSSIER TÈCNIC
 | 19/10/2018 
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 93, dedicat en aquesta ocasió a les Denominacions d’Origen i les Indicacions Geogràfiques Protegides.
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 20/05/2019 
Es tracta d’una setmana d’impuls dels negocis, d’obertura de vies per arribar a nous mercats i per posar en marxa projectes internacionals.
El Reial Decret 1801/2008, de 3 de novembre defineix les toleràncies en el contingut dels productes envasats i els errors màxims permesos
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 15/05/2019 
La guia es presentarà en el marc d’una jornada que es celebrarà el proper 23 de maig que pretén establir unes línies per la implantació d’un sistema d’autocontrol del contingut efectiu amb els requisits normatius.
Les exportacions agroalimentàries catalanes suposen un 13% del total d’exportacions al Regne Unit
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 15/05/2019 
Un servei de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries, Prodeca, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació permetrà resoldre dubtes i estar informats sobre els aspectes claus a tenir en compte, tant si les empreses ja estan comercialitzant els seus productes en aquest mercat com si tenen intenció de vendre-hi.
El premi vol donar suport a un nombre creixent d’startups de la indústria agroalimentària
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 09/05/2019 
Els premis ofereixen supor al desenvolupament de nous productes o serveis que ajudin a transformar el sistema alimentari. La data límit per a participar als premis és el 12 de maig.
Els ajuts van destinats als sectors de conreus herbacis extensius, horticultura, fructicultura, vinya, producció de llet, avicultura, porcí o elaboració d'aliments per a consum humà
AJUTS
 | 08/05/2019 
Els ajuts s’adrecen a les universitats i els centres de recerca de Catalunya que contribueixin a desenvolupar el sector ecològic català. Els beneficiaris rebran un màxim de 15.000 euros per desenvolupar el seu projecte. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 24 de maig.
L’objectiu d’aquesta jornada és establir unes línies per la implantació d’un sistema d’autocontrol de la qualitat
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 01/05/2019 
L’objectiu d’aquesta jornada, que s’emmarca dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), és establir unes línies per la implantació d’un sistema d’autocontrol de la qualitat.
Sensor NIR i aplicació mòbil (font: IRTA)
ACTIVITATS DE DEMOSTRACIÓ
 | 08/05/2019 
Aquest projecte està inclòs en els ajuts a les activitats de demostració de Transferència Tecnològica (operació 01.02.01) del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020) corresponents a 2018.
Aquest reconeixement s’atorga des de l’any 1987 i des d’aleshores s’han lliurat més de 1.000 diplomes
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 29/04/2019 
L'atorgament del diploma significa el reconeixement del mestratge excepcional amb el qual l'artesà exerceix el seu ofici.