ÚLTIMES NOTÍCIES   Més notícies

ESCOLES AGRÀRIES
 | 22/12/2020 

Les Escoles Agràries recapten 10.000 euros per a La Marató de TV3

Les 14 Escoles Agràries de Catalunya han organitzat una venda de bosses solidàries amb el suport de l’empresa Faves Comptades. L’import recaptat anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la recerca i la investigació de la COVID-19.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 21/12/2020 

Es presenta el Pla estratègic de l'alimentació de Catalunya 2021-2026

El Pla és un full de ruta per a un sector estratègic de país que vol construir un sistema alimentari sostenible, segur, resilient, saludable i d’accés universal, i assenta les bases del Pacte nacional per a l’alimentació de Catalunya.

HORTA
 | 21/12/2020 

El nou Pla director de l’horta de Catalunya permetrà millorar la producció i la comercialització de productes de proximitat

El document fa una radiografia actual i proposa mesures per professionalitzar el sector hortícola i dotar-lo d’una millor perspectiva econòmica i de futur. Es tracta d’un conjunt d’accions permetran consolidar la comercialització dels productes de proximitat i avançar cap a un sistema d’alimentació més sostenible.

PREMIS
 | 16/12/2020 

Candidatures guanyadores i finalistes del premi PITA 2020

Una cervesa amb tots els atributs de l’oliva, la implantació d’un sistema de traçabilitat Blockchain per a garantir l’origen ecològic dels ous i el maneig en la producció de conills sense l'ús d’antibiòtics guanyen la XIX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA).

PREMIS
 | 30/11/2020 

Una aplicació d’e-commerce per a productors ecològics i una app que gestiona la informació del món agrari, guanyadores dels Premis Ruralapps

Les apps Ecolocal market i Cultilogic han estat les guanyadores. Les candidatures finalistes han estat l’aplicació La compra, en la modalitat Ciutadania, i SCClients, en la modalitat Professional.

ACTIVITATS

AGENDA

XXVII Jornada de camp de l'arròs