Ruralcat
RuralCat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
  • Inici
    • Inici
    • Xarxa-i.CAT
    • Oficina de Fertilització
    • El Planter. Joves al camp
    • Sanitat Vegetal
    • Oficina del Regant
    • Oficina de l'Oli
    • Campus Empresarial
    • Suport a la Indústria Agroalimentària
    • Agricultura de Precisió
    • Oficina del mar
    • Taules Sectorials
    • Oficina Assessorament
    • Bioeconomia
    • Horta
    • Extensius.cat
    • Fruit.Net
    • Horta.net
  • Informació
    • Informació
    • Notícies
    • Agenda
    • Butlletí
    • Dossiers tècnics
    • Articles tècnics
    • Fitxes Tècniques
    • Entrevistes
    • Reportatges
    • Infografies
    • Premis
    • Projectes Europeus
    • Vídeos
  • Formació i Transferència
  • Eines i Serveis
    • Eines i Serveis
    • Eines
    • Serveis
  • Qui som?
    • Qui som?
    • Benvinguda/welcome
    • Preguntes freqüents
    • Usuaris registrats
    • Contacta'ns
  • Subscripcions
  • Accedeix
Ruralcat
  • Segueix-nos a:
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Youtube
  • Envia a un amic
  • Imprimeix
Ruralcat"
Salta al contigut
  • Inici/
  • Campus Empresarial/
  • Notícies/
Logo Campus Empresarial
  • Qui som?
  • Catàleg de formacions
  • Cursos
  • Cursos en obert
  • Jornades
  • CONTACTA'NS
Candidatures dels premis Ruralapps 2021 en la modalitat Professional
08/11/2021
Es publica la fitxa estadística actualitzada del sector cunícola
05/11/2021
Un sistema pioner de processament de colza, la implantació de robòtica avícola i l’aposta per l’agricultura vertical, guanyadores del premi PITA 2021
04/11/2021
La Renda Agrària del 2020 augmenta un 10% respecte l’any anterior i es situa en els 2.193 milions d’euros
29/10/2021
Es convoquen els ajuts al desenvolupament local participatiu Leader en el marc del PDR 2014-2022 corresponents a l'any 2021
25/10/2021
Nou curs sobre l’anàlisi sensorials dels licors per identificar oportunitats de futur en el sector de les begudes espirituoses
18/10/2021
Es publica l’informe gràfic de l’evolució comparada de preus i costos agraris
15/10/2021
Les aplicacions Hortagest i GoZeroWaste, guanyadores dels premis Ruralapps 2021
08/10/2021
Nou curs en línia per ajudar els petits elaboradors agroalimentaris a afrontar diversos reptes empresarials
08/10/2021
L’Observatori Agroalimentari de Preus publica els preus sectorials de referència de fruita de pinyol de la campanya 2021
04/10/2021
El servei de Formació Agrària amplia l’oferta de Formació a Distància (FAD) en l’àmbit de la cooperació i suport a la pagesia
01/10/2021
El proper dilluns 4 d’octubre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
27/09/2021
Eva Parrilla  La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Les Escoles Agràries de Catalunya inicien el nou curs amb un 6,3% més de persones matriculades en els cicles formatius
20/09/2021
El DACC destinarà 3,5 milions d'euros als ajuts a les activitats de demostració de Transferència Tecnològica
16/09/2021
El Govern aprova l'Estratègia de la bioeconomia de Catalunya 2030
14/09/2021
El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca la segona edició del premi ‘Alimentem el món’
14/09/2021
Cowocat Rural, un projecte amb l’objectiu d’establir el cowoking o treball col.laboratiu en un entorn rural mitjançant les noves tecnologies
03/09/2021
El proper dilluns 6 de setembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància
30/08/2021
L'Escola Agrària d'Alfarràs, la primera catalana a aconseguir la certificació ISO 14001:2015 de gestió mediambiental
14/07/2021
  • Anterior
  • Següent
Avís legal | Accessibilitat | Col.laboradors i portals associats | RSS | Copyright 2002-2023
FEADER     Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural