DOSSIER TÈCNIC | 23/08/2010  Ruralcat

Núm. 44: "Races autòctones (II)"

Portada del Dossier Tècnic 44:

Portada del Dossier Tècnic 44: "Races autòctones (II)"

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha editat el Dossier Tècnic número 44 dedicat en aquesta ocasió a les “RACES AUTÒCTONES (II)”.

Aquest Dossier Tècnic, és la continuació del publicat al mes de juny, també dedicat a les races autòctones, en ell se’ns dona a conèixer i ens informa sobre: les races autòctones catalanes agrupades en races equines, races avícoles i el gos d’atura. De totes aquestes races autòctones es descriuen, entre d’altres aspectes, el seu origen, distribució geogràfica o la descripció de la raça. Les races equines i avícoles que es detallen en aquest Dossier Tècnic són: Ase Català; Cavall Pirinenc Català; Gallina Empordanesa; Gallina Prat; Gallina Penedesenca i l’Oca Empordanesa.

La presentació del Dossier Tècnic, en aquesta ocasió, la realitza el Sr. Jordi Bertran i Muntaner, Director General de Desenvolupament Rural i en l’entrevista de la contraportada podem conèixer l’opinió del Sr. Esteve Bosch i Franch, Membre fundador i secretari de l’Associació per al Foment de la Raça Asinina Catalana (AFRAC).

 

L’Escola Agrària de Mas Bové posa en marxa un curs en línia per prevenir la caudofàgia a les granges

El proper dilluns 28 de juny s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

La nova Oficina de la Bioeconomia de RuralCat aglutina tota la informació sobre l’Estratègia de la Bioeconomia 2030