DOSSIER TÈCNIC | 30/07/2013  RuralCat/DAAM

Núm. 61: "Requeriments hídrics dels cultius llenyosos (I)"

Portada del Dossier Tècnic 61:

Portada del Dossier Tècnic 61: "Requeriments hídrics dels cultius llenyosos (I)"

 El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha editat el Dossier Tècnic número 61 dedicat als requeriments hídrics dels cultius llenyosos de pomera, perera, presseguer, albercoquer, prunera, vinya i cirerer. Els continguts d’aquest Dossier Tècnic han estat preparats i supervisats pels responsables del Programa Ús Eficient de l’Aigua de l’IRTA.

En aquest Dossier, els investigadors de l’RTA amb la col·laboració del CEBAS-CSIC de Múrcia i del Centro de Investigación de la Orden-Valdequesera d’Extremadura ens informen sobre la determinació dels requeriments hídrics amb un anàlisi de les condicions d’ús dels coeficients de cultiu i dels nous mètodes emprats en la seva determinació. A més a més, les fitxes inclouen els condicionants de cultiu, fenologia, necessitats hídriques i estratègies per a millorar la gestió del reg en aquests cultius.

La presentació del Dossier Tècnic la realitza Antoni Enjuanes Puyol, subdirector general d’Infraestructures Rurals, i en l’entrevista de la contraportada podem conèixer l’opinió de Ramon Cuadros Claria,  director de l’ECA de Tàrrega (Urgell), seu de l’Oficina del Regant

El més llegit

El Departament d'Agricultura atorgarà 186 ajuts a la mitigació del canvi climàtic en explotacions agràries

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’agost

S’aprova el nou Decret de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes