DOSSIER TÈCNIC | 20/11/2014  DAAM

Núm. 73: "Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics"

Portada del Dossier Tècnic 73:

Portada del Dossier Tècnic 73: "Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics"

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 73, dedicat en aquesta ocasió a “Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics”.

En aquest Dossier Tècnic, investigadors i tècnics, de l’IRTA-Estació Experimental de l’Ebre a Amposta i del Servei de Sanitat Vegetal del DAAM a les Terres de l’Ebre, ens informen sobre: Què és el Fruit.Net?; Guia tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics; Resultats de l’aplicació de la Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics.

La presentació del Dossier Tècnic en aquesta ocasió, la realitza Sr. Miquel Molins Elizalde, Director general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i en l’entrevista de la contraportada podem conèixer l’opinió de Francesc M. Obiol Reverter, director de qualitat de l’Exportadora d’Agris d’Alcanar, SCCL. Alcanar (Montsià).
 

El Departament d’Agricultura destinarà 1.500.000 euros a ajuts a activitats de demostració pel sector agrícola, ramader, forestal i agroalimentari de Catalunya

El proper dia 17 de juny s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

Riudarenes acollirà una jornada dedicada al sistema “Cocoon”